Sajnos egyenlőre majdnem mindenből kifogytunk. Nézz vissza június második hetében a friss finomságokért.

  • 24 -48 óra gyors szállítás
  • Ajándék 35.000 Ft felett!

Vaddisznó

A vaddisznók az európai erdők rejtett kincsei, az egyetlen sertésfajta, amely szabadon barangol ezeken a vadonokon. Aktí...
Tovább olvasom

A vaddisznók az európai erdők rejtett kincsei, az egyetlen sertésfajta, amely szabadon barangol ezeken a vadonokon. Aktív életmódjuk és változatos étrendjük miatt húsuk különlegesen gazdag ízvilággal rendelkezik.

Bár természetesen magas a zsírtartalma, ez a zsír különleges: magasabb arányban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat. Ezek nemcsak az agyműködést és a memórit segítik, hanem csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát is.

De a vaddisznó hús nem csak az ízében és zsírtartalmában különleges. Kiváló fehérjeforrás, és olyan ásványi anyagokat is tartalmaz, mint a kalcium és a magnézium.

Ha valódi, természetes ízekre vágysz, melyek egészségedet is támogatják, a vaddisznó hús tökéletes választás lehet. Egy falat, és azonnal érezni fogod az európai erdők vad, érintetlen természetét.

Vissza

Rendezés:

Rendezés:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.
  • 24 - 48 óra gyors szállítás
  • Ajándék 35.000 Ft felett!
  • Biztonságos vásárlás

100% biztosított SSL kapcsolat

© Venison Gusto 2024 - Minden jog fenntartva

SZŰRŐK

Áprilisban 20% AKCIÓ vár!

Áprilisban ritka akcióval várunk.

A válogatásokon kívül 20% kedvezménnyel vadászhatod le minden termékünket a webshopban, így ez a pár napos időtartam a legjobb alkalom, hogy feltöltsd a kamrákat kedvenc finomságaiddal vagy meglepj valakit egy gourmet ínyencséggel.

A kedvezmény automatikusan érvényesül a kosárban, extra teendőd nincsen.