Vaddisznó

A disznófélék közül az egyetlen, amelyik az európai erdőkben él. A vadon élő vaddisznók húsa zsíros, ami életmódjukból és mohó táplálkozásukból fakad. Az így élő vaddisznók húsa ezért meghatározó arányban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, melyek segítik az agyműködést, javítják a memóriát, segítenek a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatának csökkentésében.

  • Magas zsírtartalom
  • Magas fehérjetartalom
  • Omega 3-6, kalcium- és magnéziumforrás
Vaddisznó

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

  • Natúr vaddisznó szalámi
  • Paprikás vaddisznó szalámi
  • Csípős paprikás vaddisznó szalámi
  • Natúr vaddisznó kolbász
  • Paprikás vaddisznó kolbász
  • Csípős paprikás vaddisznó kolbász
Shopping Cart
Scroll to Top

Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.