• 24 -48 óra gyors szállítás
  • Válogatott színtiszta vadhúsból

Őz

A vadon élő őzek a természet szívében, erdők mélyén és zöldellő mezőkön élnek és legelnek. Ez a term...

Tovább olvasom

A vadon élő őzek a természet szívében, erdők mélyén és zöldellő mezőkön élnek és legelnek. Ez a természetes környezet biztosítja nekik azt az egyedülálló étrendet, amely alacsony zsírtartalmú és magas kötőszövet-tartalmú húst eredményez.

Az őz húsának gazdag, mély sötét színe azonnal megkülönbözteti más húsoktól. Nemcsak, hogy alacsony a koleszterintartalma, de jelentős fehérjetartalommal is büszkélkedhet, ami számos előnnyel jár az emberi szervezet számára.

De nem csak a táplálkozási értékeiben rejlik az őz hús különlegessége. A sovány fehérjeforrásként szolgáló hús kiváló forrása a B6 és B12 vitaminoknak, valamint a cinknek, amelyek nélkülözhetetlenek a jó egészséghez.

Amikor őz húst eszünk, nemcsak egy ízletes ételt élvezünk, hanem a természet ajándékát is, amely egészségünk és jólétünk érdekében kínálja magát. Egyetlen falat, és azonnal érezni fogod a vadon frissességét és tisztaságát, amely minden egyes szeletben benne rejlik.

Vissza

Rendezés:

Rendezés:

  • 24 - 48 óra gyors szállítás
  • Válogatott színtiszta vadhúsból
  • Biztonságos vásárlás

100% biztosított SSL kapcsolat

© Venison Gusto 2024 - Minden jog fenntartva

SZŰRŐK

Áprilisban 20% AKCIÓ vár!

Áprilisban ritka akcióval várunk.

A válogatásokon kívül 20% kedvezménnyel vadászhatod le minden termékünket a webshopban, így ez a pár napos időtartam a legjobb alkalom, hogy feltöltsd a kamrákat kedvenc finomságaiddal vagy meglepj valakit egy gourmet ínyencséggel.

A kedvezmény automatikusan érvényesül a kosárban, extra teendőd nincsen.