0

Fedezd fel a kiváló vadhúskülönlegességek művészetét a venison gustoval!

Az utazásunk a vadételek iránti, mélyen gyökerező szenvedéllyel kezdődött. A különböző vadakban rejlő sokszínű ízek és kulináris lehetőségek által inspirálva, küldetésünknek tekintjük, hogy megosszuk a vad iránti szeretetünket a világgal.

Akár egy tapasztalt ínyenc, akár új vagy a vadételek világában, utazásunk arra invitál, hogy felfedezd azokat a gazdag ízárnyalatokat, amelyeket csak a vad hús tud nyújtani. Ez nem csak egy étel; ez egy olyan élmény, amely a lélekhez szól. Gyere és légy te is részese kulináris kalandunknak!

Kizárólag magyar, vadon élő, vadászat során elejtett, vagy ridegen tartott állatok húsából készítjük vadhúskülönlegességeinket

Közel két évtizedet éltem külföldön, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodva a gasztronómia területén. Vezettem Michelin-csillagos éttermet Londonban, luxus jachtokon családi komornyikként feleltem a minőségi kiszolgálás minden részletéért.

Több kontinens ízvilágát megismerhettem, és meggyőződésemmé vált, hogy a hazai adottságok lehetővé teszik a legmagasabb minőségű élelmiszer előállítását.

Hiszem, hogy a magyar hagyományokat tisztelve és a mai technológia nyújtotta lehetőségeket kihasználva a Venison Gusto egyedi élményt nyújt azoknak, akik megkóstolják kézműves termékeinket.

Ivánácz Gábor, alapító

A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÖTT

A Guild of Fine Food (GFF) a világ első számú kézműves és specialty termékeket felügyelő szervezete.

A 2021-es great Taste Awards versenyén, 108 ország több mint 14.000 prémium minőségű, specialty kézműves élelmiszere csapott össze.

Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legrangosabb élelmiszer versenyén a Venison Gusto-t a Cured Meat & Charcuterie füstöltáru kategóriában kiválóra értékelték.

Az igényesség elkötelezett hívei

A Venison Gusto-nál hiszünk abban, hogy az igazán kivételes vadételek alapja az aprólékos beszerzés.

Gondosan válogatjuk meg vadhúsainkat, fenntartható és megbízható forrásokból, biztosítva ezzel a legmagasabb minőségi és etikai normákat.

Minden egyes vad szelet, beleértve a szarvast és más gondosan válogatott vadhúsokat, szigorú minőségellenőrzésen esik át, garantálva, hogy csak a legfinomabb és legízletesebb hús kerüljön a tányérodra.

A Venison Gusto-val biztos lehetsz abban, hogy minden egyes falat a legmagasabb minőség elérésére tett törekvésünkről tesz tanúbizonyságot.

A Venison Gusto-nál értékeink mélyen gyökereznek mindabban, amit csinálunk.
A fenntarthatóság bőszke pártfogói vagyunk. Vadhúsainkat, beleértve a szarvast és más vadfajtákat, környezetileg felelősségteljes partnerektől szerezzük be.

Elkötelezettek vagyunk az etikus gyakorlatok iránt, biztosítva az állatok jólétét és a természet megőrzését. A Venison Gusto választásával nem csak kivételes konyhaművészetet kóstolsz meg, hanem egy olyan márkát is támogatsz, amely összhangban van az értékeiddel.

Mi nem csak beszélünk ezekről, hanem ez az utunk is

Fedezd fel 8 részes videósorozatunkat, amit egy könnyen emészthető, 5 perces videóba sűrítettünk, amiben feltárjuk és bemutatjuk elkötelezettségünket a kompromisszumok nélküli minőség iránt.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Venison Gusto Kft logisztikai kiszolgáló IconVenison Gusto Kft logisztikai kiszolgáló

Budapest, Pázsit utca 2-1em. 26

5,0 151 reviews

 • Avatar Lajos Szijártó ★★★★★ 5 months ago
  Kedves Gábor.Én is a netről tudtam informálódni a Venison Gusto-ról.Örülök,hogy rátaláltam.A családot akartam meglepni ezekkela finomságokkal.SikerültIgaz még csak az Öz csípős szalámit kóstoltuk,de nagyon fenséges. Azt hiszem, hogy nem … Tovább most rendeltem utóljára Önöktől.A csomag nagyon guszusosan érkezett.
 • Avatar János Török ★★★★★ 3 years ago
  Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem az "üzleti" kulináris utazáson!Gábor! Te és Balázs mindketten nagyon ki tettetek magatokért!Látszik, hogy imádjátok amit csináltok!Nagyon finom ételeket és italokat prezentáltatok, amire a … Tovább ti személyetek és a szervízetek tette fel a koronát!Azok a különlegességek, amiket összeraktatok sok újdonságot jelentettek számomra. A tál összeállítása is frenetikusra sikeredett!Sokat fotóztam, videóztam, holnap felrakom a Facebook oldalamra, majd beszámolok, hogyan tetszett az embereknek!A környezet, az üzlet is nagyon jó hátteret adott a rendezvénynek!
 • Avatar Ákos Oravecz ★★★★★ a year ago
  Kis csoda az egész Budapest szívében, aki nem járt még ott, az nem is érheti, aki nem fogyasztott a termékekből, az pedig bánhatja. Bakancslistás hely.
 • Avatar Attila Gajdán ★★★★★ a year ago
  Az internetes böngészés során bukkantam a Venison GuStore oldalára. Érdeklődéssel olvastam az alapító, Ivánácz Gábor Úr szakmai pályafutását, a gasztronómia területén elért tapasztalatait, eredményeit, sikereit, amelyre felépítette a prémium … Tovább vadhús különlegességeket forgalmazó cégét. Örömömre szolgált, hogy a termékeik között megtalálható a sertésmentes szalámi, amely a magyar hagyományokat szem előtt tartva, egyedi technológiával készül. Sokunk számára megnyugvást és megoldást jelent a természetes alapanyagokból készült, adalékanyag-mentes termékek elérhetősége. Végül, de nem utolsó sorban gondoltak az ételintoleranciával küzdőkre is, hiszen az "ínyenc szarvas" minden terméke glutén -és laktózmentes. A fentiek ismeretében én is rendeltem a vadhús különlegességekből. Hihetetlen gyorsasággal kaptam készhez a rendelésemet, ebben köszönet a GLS Futárszolgálatnak is. A rendelés konklúziója, hogy azt kaptam, ami a termékleírásban olvasható. Egy prémium vadhús különlegesség, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek! Egyetlen negatívuma a megrendelt termékeknek, hogy hamar elfogy :)
 • Avatar Edit Füzesséry ★★★★★ 11 months ago
  Nagyon finom, kiváló minőségű kolbász és szalámi. A legjobb választás ha különlegeset szeretnénk enni. Nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. Karácsonyi ajándékba vettem a díszdobozos szalámit, nagy volt az öröm, mert Isteni finom … Tovább volt

"The cured venison products Venison Gusto provided to our yacht were excellent."

Motor Yacht Lady L

"The owners love your product, after five years of them rejecting every salami in the South of France I have finally found the ones they like."

Thomas Clark

"I loved the Venison! Best wishes."

Motor Yacht Lady L

"Ezúton jelzem, hogy a szalámis ajándékcsomagnak nagyon komoly sikere van. Fogadáson nagykövet kollegák szóba hozzák, és nagyon dicsérik."

Rusz Harry Alex

"Hát hallod nagyon szuper kis dolgok ezek. Mindenkinek a kedvencei közé lehetne sorolni a bivaly majonézt a risitto mellé na meg a szalámi chipset."

Krisztian Ortmann

"Gabor, The greatest tasting cured meats I've ever had in my LIFE!!! Hands Down You're an absolute Scholar and gentleman."

Allen Hughes

MEDIA APPEARANCE

Készen állsz egy gasztronómiai kalandra?

Fedezd fel válogatott vadhús különlegességeinket, beleértve a szarvast és más ízletes vadfajtákat, és merülj el a Venison Gusto felejthetetlen ízeiben!

 • 24 - 48 óra gyors szállítás
 • Válogatott színtiszta vadhúsból
 • Biztonságos vásárlás

100% biztosított SSL kapcsolat

© Venison Gusto 2023 - Minden jog fenntartva

Ajándék Szalámik!

A "szurkenov" kuponnal 25.000 Ft vásárlás felett 1 db (5.800 Ft érték), 35.000 Ft vásárlás felett 2 db (11.600 Ft érték) Szürkemarha szalámit adunk ajándékba!

Az akció 2023.11.23-ig tart!