Elkészítési idő: 3-4 hét
Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.
Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de hideg vagy főtt gourmet ételek meghatározó összetevője is lehet. Próbát tehetünk, hogy egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy testesebb vörösborral találjuk-e meg a tökéletes harmóniát.
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
ENERGIAÉRTÉK:
Energia: 2107 kJ/ 503 kcal
Zsír: 43,1 g, melyből telített zsírsav: 17,7 g
Szénhidrát: 2,0 g
Fehérje: 22,2 g
Só: 3,4 g
100 g termék 144 g vízibivalyhús felhasználásával készült.
Nézd meg mit mondanak mások
Még nincsenek hozzászólások.