Special Edition szarvas csípős paprikás szalámi

6.000 Ft

A tradíciókat alapul véve, de azokat újragondolva, törekedve egy másik íz-élmény elérésére, néhány kiváló, már bevált termékünket még különlegesebbé tettük.

A Special Edition Szarvas termékcsaláddal a fentiek szellemében némileg eltérünk a hagyományoktól. Kiemelkedően magas hústartalmú, sertésmentes gourmet termékeket hoztunk létre, amelyekben a ridegen tartott vízibivaly faggyújával helyettesítjük a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek.

A kellemesen selymes jegyek a faggyúnak, a zamatos ízek pedig a szabadon élő Szarvas válogatott prémium húsának köszönhetőek. Megtölti a szájat, jellemző testességét a csípős pirospaprika és az egyedi fűszerezés adja, visszafogottan pikáns ízzel minden falat végén.

Összetevők: szarvashús, vízibivalyfaggyú, pác só, csípős pirospaprika, fűszerek

Méretek: 45-47 mm (átmérő), 200mm (hossz), 250 gramm

Elkészítési idő: 8 hét

Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk. Szervírozhatjuk a Natúr és Paprikás változatával együtt is, előételként zöldségekkel, salátával. Egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy egy testesebb vörösborral adja a legjobb íz-élményt.

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).

Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.

ENERGIAÉRTÉK:

Energia: 1702 kJ / 407 kcal
Zsir: 34,1 g, melyből telített zsírsav: 19,5 g
Szénhidrát: 2,0 g, melyből cukor: 0,9 g
Fehérje: 24,7 g
Só: 3,4 g
100 g termék 167 g szarvashús felhasználásával készült.

Mivel vadon élő és ott elejtett állatok húsát dolgozzuk fel, kizárólag élelmiszerbiztonsági okból minimális mennyiségű nátrium nitritet (pác sót) szükséges használnunk. Nálunk 250 gramm termékben, azaz egy egész szalámiban a 4,2-4,9 mg nátrium nitrit helyett a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredéke, 1,075 mg található.

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésnél

Rendelj 30.000 Ft értékben vagy afelett webshopunkból és ingyenes szállítást biztosítunk országszerte.

Shopping Cart
Scroll to Top

Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.