Sajnos egyenlőre majdnem mindenből kifogytunk. Nézz vissza június második hetében a friss finomságokért.
Venison Gusto
A tradíciókat alapul véve, de azokat újragondolva, törekedve egy másik íz-élmény elérésére, néhány kiváló, már bevált termékünket még különlegesebbé tettük.
A 100%-os termékeink mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiemelkedően magas hústartalmukkal is a legmagasabb minőséget garantáljuk.
A ridegen tartott vízibivaly faggyújával helyettesítjük a sertés szalonnát, emellett határozottan érvényesül a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsának íze. A magyar pirospaprika és a kömény tökéletes kombinációja adja a szalámi testességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és szárításos érleléssel készül.
A szalámit a füst jól átjárja, és mivel hosszú ideig érlelődik, a fűszerek tökéletesen összeérnek. A fűszerezés és a hús karakteres ízei harmonikusan érvényesülnek, étkezés közben jól érezhetőek.
A vízibivaly húsa kicsit vörösebb, édeskésebb illatú, zsírelosztása más, mint a szürkemarháé. Alacsony koleszterin, magasabb ásványianyag-tartalom jellemzi.
5.850 Ft
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Mivel vadon élő és ott elejtett állatok húsát dolgozzuk fel, kizárólag élelmiszerbiztonsági okból minimális mennyiségű nátrium nitritet (pác sót) szükséges használnunk.
Nálunk 250 gramm késztermékben, csak a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredékét használjuk.
Egészen pontosan az általánosan használt 4,2-4,9 mg nátrium nitrit helyett 1,075 mg-ot. Így vadhús különlegességeink nem csak finomak, de biztonsággal fogyaszthatóak is.
E szalámi különlegesség súlya 200 g.
Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén.
Hűtést nem igényel, a tárolást 20ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5ºC alatt lehet elérni.
A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.
Vágásnál egy nitritet tartalmazó termékkel szemben színe tompább, barnásabb, de ezt épp az okozza, hogy nem tartalmaz tartósítószert.
Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de hideg vagy főtt gourmet ételek meghatározó összetevője is lehet.
Próbát tehetünk, hogy egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy testesebb vörösborral találjuk-e meg a tökéletes harmóniát.
Hogy a legjobb élményt kapd finomságainktól, a csomagolás felbontása után, vagy ha sérül a csomagolás, javasoljuk, hogy hűvös (20°C alatti), száraz és jól szellőző helyen tárold (a páratartalom 65% alatt).
Termékünk természetes és vegyszermentes, ami azt jelenti, hogy egészségesebb és finomabb, de ez azt is jelenti, hogy penészesedés ellen sincs kezelve.
Ha penészt észlelsz, egyszerűen távolítsd el egy száraz, puha ronggyal és továbbra is tárold a terméket az előzőleg ajánlott módon.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a csomagolás megnyitása után súlycsökkenés is előfordulhat.
A szabadon tartott állattenyésztésnek számos előnye van az állatjóléten túl.
Az egyik, hogy az állatok életmódjuk miatt csak természetes táplálékot fogyasztanak, ami kiváló minőségű húst eredményez. A szabadon tartott állatokból származó hús vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, beleértve a B12-t, B6-ot és a vasat.
Ezek az alapvető tápanyagok fontosak a szervezet napi működéséhez, és hozzájárulnak, hogy egészséges és energikusak maradj. Így nem csak támogathatod a humánus tenyésztési gyakorlatokat, hanem a finom és tápláló étkezés minden előnyét is élvezheted!
Prémium minőségű termékeinket vadon élő, vagy ridegen tartott állatok húsának hagyományos feldolgozásával készítjük.
Természetes életmódjuknak köszönhetően a vadhúsok szintetikus anyagoktól, hormonoktól és antibiotikumoktól mentesek.
Ízvilágukban visszaköszönnek a vadak természetes táplálékát adó gyógyfüvek és erdei virágok.
Ínyencségeink mentesek az egészségre káros összetevőktől, továbbá kivétel nélkül glutén- és laktózmentesek.
Biztonságos, ízletes és egészségtudatos választás az egyedi étrendet követők, valamint glutén- és laktózérzékenységgel élők számára is.
A vadhús nem csak finom, hanem tápanyagokban is gazdag. Egy átlagos adag vadhús körülbelül 25 gramm fehérjét tartalmaz, ami hasonló a bőr nélküli csirkemellhez.
De ez még nem minden - a vadhús magasabb arányban tartalmaz egészséges, többszörösen telítetlen zsírsavakat, mint az Omega-6 és Omega-3. Ezek az alapvető zsírsavak elengedhetetlenek egy egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez, mivel segítenek csökkenteni a koleszterinszintet és csökkentik a krónikus betegségek kockázatát.
Tehát nem csak ízletes és egyedi étel, hanem számos egészségügyi előnye is van. Ha változtatni szeretnél a fehérjeforrásaidon, próbáld ki a vadhúst - az ízlelőbimbóid és a tested is hálás lesz!
A Guild of Fine Food (GFF) a világ első számú kézműves és specialty termékeket felügyelő szervezete.
A 2021-es great Taste Awards versenyén, 108 ország több mint 14.000 prémium minőségű, specialty kézműves élelmiszere csapott össze.
Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legrangosabb élelmiszer versenyén a Venison Gusto-t a Cured Meat & Charcuterie füstöltáru kategóriában kiválóra értékelték.
Venison Gusto
5.0
Ajándék termék még 28.000 Ft!
Hétköznapokon 9:00 és 17:00 óra között érsz el minket.
100% biztosított SSL kapcsolat
Az ünnepi időszakban szállítói partnereink megnövekedett csomagszámmal dolgoznak, így előfordulhatnak késések a kiszállításokkal.
Kérjük ha teheted add le a rendelésedet még ma, hogy biztosan időben célba érjenek a csomagok.
A december 20-án (péntek) délig leadott rendelések 23-án szállításra kerülnek, és még az ünnepek előtt odaérnek, amennyiben a szállító partnereknél nem lesz fennakadás a csomagkiszállításokkal.
Köszönettel,
Gábor