Elkészítési idő: 8 hét
Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk. Vágásnál egy nitritet tartalmazó termékkel szemben színe tompább, barnásabb, de ezt épp az okozza, hogy nem tartalmaz tartósítószert.
Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie és egy pohár blanc de blanc pezsgővel, fűszeresebb fehérborral vagy rozéval. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
ENERGIAÉRTÉK:
Energia: 1712 kJ / 409 kcal
Zsír: 35,2 g, melyből telített zsírsav: 19,3 g
Szénhidrát: 1,5 g, melyből cukor: 0,9 g
Fehérje: 23,9 g
Só: 3,4 g
100 g termék 167 g vízibivalyhús felhasználásával készült.
Nézd meg mit mondanak mások
Még nincsenek hozzászólások.