Vaddisznó sonka a MICE Business Day-en

Közel félezer résztvevővel a megújult Hungexpo kongresszusi központjában tartották az idei MICE Business Day-t. Az üzleti, konferencia-, inszentív- és kiállítás-turizmus, vagyis a MICE szektor piaci szereplőinek egyedülálló hazai rendezvényén a Venison Gusto vadszalámiknak is főszerep jutott az élménytérben.

„Amikor beléptem ebbe a terembe, az olyan érzés volt, mintha egy új autóba ültem volna bele.”

– fogalmazott találóan Gál Pál Zoltán, a MICE Business Day szervezője, a Turizmus kft. ügyvezető igazgatója. Valóban, a több mint 400 fő részvételével november 9-én megtartott rendezvény Budapest legújabb kongresszusi központjának, a Hungexpo C épületének egyik első nagyrendezvénye volt. Az igazán látványosra sikerült konferenciahelyszín a jövőben akár 8-10 ezer fős plenáris méretű kongresszusokat is képes fogadni a Hungexpón.

A turisztikai szektor nagyszabású, éves üzleti workshopja tavaly online került megrendezésre, így idén a business-, konferencia-, inszentív és kiállítás-turizmus legfontosabb szereplői még véletlenül sem hiányozhattak az eseményről. A nap folyamán a 2000 fős plenáris előadóteremben szakmai kerekasztalok, míg a tárgyalótérben 70 kiállító – közülük 15 külföldi – és több száz vásárló között zajlottak egyeztetések. A szervezők hivatalos statisztikái szerint a keddi napon összesen 750 üzleti tárgyalás zajlott le a Hungexpo új, elegáns kongresszusi termében.

Az informális egyeztetések, a networking első számú színtere ugyanakkor egyértelműen az élménytér volt, ahol nem elsősorban a Hungexpo cateringje, hanem Magyarország kiemelt üzleti szolgáltatóinak és piacvezető márkáinak standjai vonzották a látogatókat. A Nespresso, vagy éppen a Zwack mellett a gasztronómiai élményeket a Venison Gusto vadszalámik tették teljessé.

A szakmai érdeklődőket a Margit körúti Venison GuStore kitelepülése fogadta a Hungexpón.

Amellett, hogy szinte a teljes szarvas-termékcsalád – Special Edition szarvasszalámi paprikás és csípőspaprikás fűszerezéssel; natúr és paprikás, hagyományos szarvasszalámi; valamint szarvas bresaola – kóstolására lehetőség volt, látványszeletelés is kísérte mindezt a nap folyamán a Berkel szeletelőgéppel.

A bresaola mellett zajos sikert aratott a hungarikumnak számító vízibivaly paprikás szalámi, valamint a sonkaállványon kiállított vaddisznó hátsó comb. Utóbbinak köszönhetően a Venison Gusto vélhetően az idei MICE Business Day egyik legmeglepőbb, egyben legkülönlegesebb kiállítói standjával örvendeztette meg a jól szervezett, nagy sikerrel zárult szakmai esemény résztvevőit.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.