Újra várunk a Buborék brunchon a Törleynél

Remek pezsgők és Budapest legjobb reggelijei pezsdítik fel a hangulatot az idei első Buborék Brunchon a budafoki pezsgőmanufaktúrában. Találkozunk?

Vasárnap ismét egész napos villásreggeli fesztivál lesz Budafokon. Az 1882-ben alapított Törley Pezsgőgyár kertjében tavaly hamisítatlanul hazai, egyszersmind nagyon is mediterrán hangulat lengte be az első két Buborék brunchot, és ez újabb koccintásért kiállt. A buborékokért pedig május 8-án sem kell messzire menni, hiszen a belépő mellé jár egy Törley pezsgőspohár, amit a ház legjobb tételeivel tölthettek meg, hogy igazán könnyű legyen a vasárnap délelőtt.

Terítéken a legjobb budapesti reggelizők

A Pezsgőmanufaktúra gyönyörű kertjében igazi piknik hangulat vár minden Budafokra látogatót, hiszen a neves budapesti kávézó-reggelizők – KicsiZso Reggeliző Kávézó, Garzon Café, A Leves, Rózsakert Étterem, Mokka Cukka és Kappu Specialty Coffee – mellett a Venison Gusto is valódi brunch-költeményekkel készül, természetesen prémium vadhúsokkal a középpontban. A tűzpiros Berkel látványszeletelőnk árnyékában kétféle reggeli variációval is készülünk Ivánácz Gábor alapító-tulajdonos vezetésével:

1. Vadkovászolt bagett, sűrített szilva velouté, dehidratált szarvas bresaola, mesclun, kakukkfű és rózsabors

2. Mediterrán kovászolt bagett, fokhagymás paradicsom concassées, csípős szürkemarha szalámi, friss bazsalikom levél, cseresznyefán füstölt gouda sajt

A gasztróélmény a tavalyi rendezvényekhez hasonlóan ezúttal is a tökéletes helyszínnel lesz teljes, hiszen a Törley műemléképületeit körülvevő gyönyörű, mediterrán hangulatú kertben úgy repülnek az órák, mint a buborékok a pezsgőspohárban. Borongós idő esetén pedig az épület hatalmas árkádjai nyújtanak menedéket, így az időjárás sem gáncsolhat bráncsokat. A belépő a pezsgőspoháron túl a Törley múzeum és látogatóközpont megtekintését, valamint egy vezetett pincesétát is tartalmaz, míg a reggelik kóstolása külön fogyasztásnak számít.

Jegyek és további részletek

Belépőjegyek válthatóak személyesen a Margit körúti és a Budagyöngye Venison GuStore-ban, valamint online a Törley Múzeum weboldalán.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.