Elkészítési idő: 8 hét
Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk. Szervírozhatjuk a Natúr és Paprikás változatával együtt is, előételként zöldségekkel, salátával. Egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy egy testesebb vörösborral adja a legjobb íz-élményt.
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
ENERGIAÉRTÉK:
Energia: 1692 kJ / 409 kcal
Zsír: 33,7 g, melyből telített zsírsav: 18,6 g
Szénhidrát: 2,0 g, melyből cukor: 0,9 g Fehérje: 24,9 g
Só: 3,4 g
100 g termék 167 g őzhús felhasználásával készült.
Mivel vadon élő és ott elejtett állatok húsát dolgozzuk fel, kizárólag élelmiszerbiztonsági okból minimális mennyiségű nátrium nitritet (pác sót) szükséges használnunk. Nálunk 250 gramm termékben, azaz egy egész szalámiban a 4,2-4,9 mg nátrium nitrit helyett a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredéke, 1,075 mg található.
Nézd meg mit mondanak mások
Még nincsenek hozzászólások.