0
Akció!

 • Avatar Lajos Szijártó ★★★★★ 5 months ago
  Kedves Gábor.Én is a netről tudtam informálódni a Venison Gusto-ról.Örülök,hogy rátaláltam.A családot akartam meglepni ezekkela finomságokkal.SikerültIgaz még csak az Öz csípős szalámit kóstoltuk,de nagyon fenséges. Azt hiszem, hogy nem … Tovább most rendeltem utóljára Önöktől.A csomag nagyon guszusosan érkezett.

Gourmet Game Salami Selection Package

Venison Gusto

151 értékelés

In our gourmet game salami selection package, we have paired intense and traditional flavors that provide delightful moments for enthusiasts of delicacies, both on their own and together, and also offer a glimpse into the world of pork-free game flavors.

Contents of the Gourmet Game Salami Selection pack:
1x 100% Grey Cattle Natural Salami - 250 g
1x Special Edition Red Deer Spicy Paprika Salami - 250 g
1x Roebuck Paprika Salami - 250 g

100% Grey Cattle Natural Salami.
The unmistakable character of Grey Cattle meat, which is rich in minerals and carries herbal notes, is similar to game meat. The white and pink pepper complete the unique culinary experience. The salami is made with traditional beechwood smoking and extended maturation.

Special Edition Spicy Red Deer Salami
With our Special Edition Red Deer product line, we deviate somewhat from tradition in the spirit of innovation. We have created exceptionally high-meat content, pork-free gourmet products, in which we replace pork fat with cold-raised Water Buffalo fat, and which are made with traditional beechwood smoking and extended maturation.

Roebuck paprika salami
With our Roe Deer salami product line, we follow traditional Hungarian recipes and prepare healthy, wild game meat with pork belly bacon. This is why the aroma of premium spices, ground over liquid nitrogen, is even more intense.

8-11 hét érleléssel és gondos odafigyeléssel készítjük el.

ÍZÉLMÉNY

The salami is well infused with smoke, and as it matures for a long time, the spices blend perfectly together. The seasoning and the bold flavors of the meat harmoniously come together and can be well appreciated during a meal.

The flavor of gray cattle from national parks is complex and offers an extraordinary gastronomic experience. It is reminiscent of a half-wild and half-beef steak, a true Hungarian specialty.

Red Deer meat, like Roebuck, is drier than Wild Boar, which gives this product its unique, distinctive texture and flavor.

The meat of Roebuck, similar to that of Red Deer, is drier than that of Wild Boar but more tender than that of Red Deer. In terms of taste, stronger gamey notes can be perceived, and its fat content is low.

 • Tradicionális, prémium minőségű kézműves szalámi
 • Magas telítetlen-zsír és vitamintartalom
 • Kiemelkedő vasforrás
 • Természetes B6 és B12 vitamin is található benne
 • Ízfokozó-mentes
 • Gluténmentes
 • Laktózmentes
 • 100% Magyar termék
 • Válogatott, Inazott Vadhúsból
 • 100% vadon élő állat húsa
 • Az állatok kizárólag adalékanyag-mentes, természetes élelmet fogyasztottak, ezért szintetikus anyagoktól, hormonoktól, antibiotikumoktól mentes
 • Hozzáadott térfogatnövelő, vízmegkötő nélkül készül

44 Ft

Elfogyott

 • Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett
 • 24 - 48 óra gyors szállítás
 • Válogatott színtiszta vadhúsból

ENERGIAÉRTÉK

100% Grey Cattle Natural Salami:
Energy: 2020 kJ / 489 kcal
Fat: 42.9 g, of which saturated fatty acid: 16.3 g
Carbohydrate: 1.5 g, of which sugar: 0.9 g
Protein: 24.2 g
Salt: 3.4 g

Special Edition Red Deer Spicy Paprika Salami:
Energy: 2029 kJ / 485 kcal
Fat: 42.4 g, of which saturated fatty acid: 16.0 g
Carbohydrate: 2.0 g, of which sugar: 0.9 g
Protein: 23.2 g
Salt: 3.4 g

Roebuck Paprika Salami:
Energy: 2029 kJ / 490 kcal
Fat: 42.8 g, of which saturated fatty acid: 16.0 g
Carbohydrate: 2.0 g, of which sugar: 0.9 g
Protein: 23.7 g
Salt: 3.4 g

ÖSSZETEVŐK

100% Grey Cattle Natural Salami:
Ingredients: grey cattle meat, grey cattle fat, marinade salt, spices
Dimensions: 45-47 mm (diameter), 200 mm (length)
Weight: 250 g

Special Edition Red Deer Spicy Salami:
Ingredients: red deer meat, water buffalo fat, marinade salt, spicy paprika, spices
Dimensions: 45-47 mm (diameter), 200 mm (length)
Weight: 250 g

Roebuck Paprika Salami:
Ingredients: roebuck meat, pork belly bacon, salt, paprika, spices
Dimensions: 45-47 mm (diameter), 200 mm (length)
Weight: 250 g

Mivel vadon élő és ott elejtett állatok húsát dolgozzuk fel, kizárólag élelmiszerbiztonsági okból minimális mennyiségű nátrium nitritet (pác sót) szükséges használnunk.

Nálunk 250 gramm termékben, azaz egy egész kolbászban vagy szalámiban, csak a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredékét használjuk.

Egészen pontosan az általánosan használt 4,2-4,9 mg nátrium nitrit helyett 1,075 mg-ot használunk. Így vadhús különlegességeink nem csak finomak, de biztonsággal fogyaszthatóak is.

FELSZOLGÁLÁS

We recommend slicing it thick enough to stand on its edge.

It does not require refrigeration, and we recommend storing it below 20°C. For the best cutting results, it is recommended to slice the salami at temperatures below 5°C.

The best flavor experience is achieved at room temperature. We particularly recommend pairing it with fresh sourdough bread, and hard cheeses such as Pecorino, Beaufort, Comte, and Manchego, but it can also be a defining ingredient in cold or hot gourmet dishes.

It can be enjoyed with fresh sourdough white bread, softer cheeses such as Camembert or Havarti, Tomme de Savoie, and a glass of blanc de blanc champagne, spicy white wine, or rosé.

TÁROLÁS

Hogy a legjobb élményt kapd finomságainktól, a csomagolás felbontása után, vagy ha sérül a csomagolás, javasoljuk, hogy hűvös (20°C alatti), száraz és jól szellőző helyen tárold (a páratartalom 65% alatt).

Termékünk természetes és vegyszermentes, ami azt jelenti, hogy egészségesebb és finomabb, de ez azt is jelenti, hogy penészesedés ellen sincs kezelve.

Ha penészt észlelsz, egyszerűen távolítsd el egy száraz, puha ronggyal és továbbra is tárold a terméket az előzőleg ajánlott módon.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a csomagolás megnyitása után súlycsökkenés is előfordulhat.

A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÖTT

A Guild of Fine Food (GFF) a világ első számú kézműves és specialty termékeket felügyelő szervezete.

A 2021-es great Taste Awards versenyén, 108 ország több mint 14.000 prémium minőségű, specialty kézműves élelmiszere csapott össze.

Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legrangosabb élelmiszer versenyén a Venison Gusto-t a Cured Meat & Charcuterie füstöltáru kategóriában kiválóra értékelték.

Élvezd az ízletes magyar pácolt vadhús különlegességek ízét. Rendelj most és 48 órán belül AZ ASZTALODON LEHET!

GAZDAG TÁPANYAG- ÉS VITAMINFORRÁS

A szabadon tartott állattenyésztésnek számos előnye van az állatjóléten túl.

Az egyik, hogy az állatok életmódjuk miatt csak természetes táplálékot fogyasztanak, ami kiváló minőségű húst eredményez. Valójában a szabadon tartott állatokból származó hús vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, beleértve a B12-t, B6-ot és a vasat.

Ezek az alapvető tápanyagok fontosak a szervezet napi működéséhez, és hozzájárulnak, hogy egészséges és energikusak maradj. Így nem csak támogathatod a humánus tenyésztési gyakorlatokat, hanem a finom és tápláló étkezés minden előnyét is élvezheted!

MAGAS FEHÉRJE, ALACSONY KOLESZTERIN

A vadhús nem csak finom, hanem tápanyagokban is gazdag. Egy átlagos adag vadhús körülbelül 25 gramm fehérjét tartalmaz, ami hasonló a bőr nélküli csirkemellhez.

De ez még nem minden - a vadhús magasabb arányban tartalmaz egészséges, többszörösen telítetlen zsírsavakat, mint az Omega-6 és Omega-3. Ezek az alapvető zsírsavak elengedhetetlenek egy egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez, mivel segítenek csökkenteni a koleszterinszintet és csökkentik a krónikus betegségek kockázatát.

Tehát nem csak ízletes és egyedi étel, hanem számos egészségügyi előnye is van. Ha változtatni szeretnél a fehérjeforrásaidon, próbáld ki a vadhúst - az ízlelőbimbóid és a tested is hálás lesz!

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5,0 151 reviews

 • Avatar Lajos Szijártó ★★★★★ 5 months ago
  Kedves Gábor.Én is a netről tudtam informálódni a Venison Gusto-ról.Örülök,hogy rátaláltam.A családot akartam meglepni ezekkela finomságokkal.SikerültIgaz még csak az Öz csípős szalámit kóstoltuk,de nagyon fenséges. Azt hiszem, hogy nem … Tovább most rendeltem utóljára Önöktől.A csomag nagyon guszusosan érkezett.
 • Avatar János Török ★★★★★ 3 years ago
  Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem az "üzleti" kulináris utazáson!Gábor! Te és Balázs mindketten nagyon ki tettetek magatokért!Látszik, hogy imádjátok amit csináltok!Nagyon finom ételeket és italokat prezentáltatok, amire a … Tovább ti személyetek és a szervízetek tette fel a koronát!Azok a különlegességek, amiket összeraktatok sok újdonságot jelentettek számomra. A tál összeállítása is frenetikusra sikeredett!Sokat fotóztam, videóztam, holnap felrakom a Facebook oldalamra, majd beszámolok, hogyan tetszett az embereknek!A környezet, az üzlet is nagyon jó hátteret adott a rendezvénynek!
 • Avatar Ákos Oravecz ★★★★★ a year ago
  Kis csoda az egész Budapest szívében, aki nem járt még ott, az nem is érheti, aki nem fogyasztott a termékekből, az pedig bánhatja. Bakancslistás hely.
 • Avatar Attila Gajdán ★★★★★ a year ago
  Az internetes böngészés során bukkantam a Venison GuStore oldalára. Érdeklődéssel olvastam az alapító, Ivánácz Gábor Úr szakmai pályafutását, a gasztronómia területén elért tapasztalatait, eredményeit, sikereit, amelyre felépítette a prémium … Tovább vadhús különlegességeket forgalmazó cégét. Örömömre szolgált, hogy a termékeik között megtalálható a sertésmentes szalámi, amely a magyar hagyományokat szem előtt tartva, egyedi technológiával készül. Sokunk számára megnyugvást és megoldást jelent a természetes alapanyagokból készült, adalékanyag-mentes termékek elérhetősége. Végül, de nem utolsó sorban gondoltak az ételintoleranciával küzdőkre is, hiszen az "ínyenc szarvas" minden terméke glutén -és laktózmentes. A fentiek ismeretében én is rendeltem a vadhús különlegességekből. Hihetetlen gyorsasággal kaptam készhez a rendelésemet, ebben köszönet a GLS Futárszolgálatnak is. A rendelés konklúziója, hogy azt kaptam, ami a termékleírásban olvasható. Egy prémium vadhús különlegesség, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek! Egyetlen negatívuma a megrendelt termékeknek, hogy hamar elfogy :)
 • Avatar Edit Füzesséry ★★★★★ 11 months ago
  Nagyon finom, kiváló minőségű kolbász és szalámi. A legjobb választás ha különlegeset szeretnénk enni. Nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. Karácsonyi ajándékba vettem a díszdobozos szalámit, nagy volt az öröm, mert Isteni finom … Tovább volt

ITT IS TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • 24 - 48 óra gyors szállítás
 • Válogatott színtiszta vadhúsból
 • Biztonságos vásárlás

100% biztosított SSL kapcsolat

© Venison Gusto 2023 - Minden jog fenntartva

Ajándék Szalámik!

A "szurkenov" kuponnal 25.000 Ft vásárlás felett 1 db (5.800 Ft érték), 35.000 Ft vásárlás felett 2 db (11.600 Ft érték) Szürkemarha szalámit adunk ajándékba!

Az akció 2023.11.23-ig tart!