Gourmet est utalvány 1 fő részére

22.500 Ft

Gourmet Est Utalványunk azoknak szól, akik élményt szeretnének ajándékozni. Az utalvány a kiválasztott Venison Gusto gourmet esten való részvételre használható fel. A Venison Gusto gourmet est szólhat ínyenceknek, az egészséges – felesleges tartósítószer és adalékanyag mentes – táplálkozás tudatos követőinek, baráti társaságoknak és céges csapatépítésként is kiváló ötlet.

Kis létszámú, exkluzív kóstolóestjeink egy zárt világba nyújtanak betekintést. Ivánácz Gábor két évtizedes kulináris tapasztalatát hozza a Venison Gusto exkluzív Margit körúti bemutatótermébe. Olyan tapasztalatot, amelyet nemcsak egy londoni Michelin-csillagos étterem vezetésével, hanem luxusyachtokon szolgálva, személyi komornyikként szerzett.

A Venison Gusto prémium vadhúsok alapítójának meggyőződése, hogy hungarikumnak tekinthető termékeinek kizárólag csúcsminőségű francia sajtok, különleges vajak, és természetesen a legjobb francia borok lehetnek méltó párja. Az est során így nemcsak a Venison Gusto termékeit kóstoljuk, hanem utazást teszünk egy különleges és páratlan íz-élményekkel teli világba a szezonalitást sem feledve.

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelésnél

Rendelj 20.000 Ft értékben vagy afelett webshopunkból és ingyenes szállítást biztosítunk országszerte.

Shopping Cart
Scroll to Top

Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.