Venison Gusto
Contents of the Tastes of Roebuck package:
1x Roebuck Natural Salami - 250 g
1x Roebuck Paprika Salami - 250 g
1x Roebuck Spicy Paprika Salami - 250 g
With our Roebuck salami range, we follow traditional Hungarian recipes, preparing healthy wild game meat with pork belly bacon, which is why the flavor of premium spices ground over liquid nitrogen is even more pronounced.
The salamis are made using carefully selected ingredients, rose pepper, white pepper, garlic (natural), the world-famous Hungarian sweet paprika (paprika) and Hungarian hot spicy paprika (spicey), traditional beechwood smoking, and extended maturation.
100 g of product is made using 144 g of venison. This is because as the filling of the product undergoes the maturing process, a significant amount of water content is lost.
The salami is well permeated by the smoke, and because of its extended maturation time, the spices blend perfectly. The seasoning and the characteristic flavors of the meat are harmonious and can be felt during the meal.
The meat of the Red Deer, like that of the Roebuck, is drier than that of the boar, giving this product its special, distinctive texture and flavor.
41 Ft
Natural:
Energy: 2020 kJ / 489 kcal
Fat: 42.9 g, of which saturated fatty acid: 16.3 g
Carbohydrate: 1.5 g, of which sugar: 0.9 g
Protein: 24.2 g
Salt: 3.4 g
Paprika:
Energy: 2029 kJ / 485 kcal
Fat: 42.4 g, of which saturated fatty acid: 16.0 g
Carbohydrate: 2.0 g, of which sugar: 0.9 g
Protein: 23.2 g
Salt: 3.4 g
Spicy Paprika:
Energy: 2029 kJ / 490 kcal
Fat: 42.8 g, of which saturated fatty acid: 16.0 g
Carbohydrate: 2.0 g, of which sugar: 0.9 g
Protein: 23.7 g
Salt: 3.4 g
Natural:
Ingredients: venison, pork belly bacon, marinade salt, spices
Dimensions: 45-47 mm (diameter), 200 mm (length)
Weight: 250 g
Paprika:
Ingredients: venison, pork belly bacon, marinade salt, red pepper, spices
Dimensions: 45-47 mm (diameter), 200 mm (length)
Weight: 250 g
Spicy Paprika:
Ingredients: venison, pork belly bacon, marinade salt, red pepper, spices
Dimensions: 45-47 mm (diameter), 200 mm (length)
Weight: 250 g
Mivel vadon élő és ott elejtett állatok húsát dolgozzuk fel, kizárólag élelmiszerbiztonsági okból minimális mennyiségű nátrium nitritet (pác sót) szükséges használnunk.
Nálunk 250 gramm termékben, azaz egy egész kolbászban vagy szalámiban, csak a biztonságosnak ítélt napi mennyiség töredékét használjuk.
Egészen pontosan az általánosan használt 4,2-4,9 mg nátrium nitrit helyett 1,075 mg-ot használunk. Így vadhús különlegességeink nem csak finomak, de biztonsággal fogyaszthatóak is.
We recommend slicing it so thick that it stands on its edge.
It does not require refrigeration, storage is recommended below 20ºC, and the best cuts are achieved at 5ºC when slicing.
The best taste experience is at room temperature.
Natural:
Highly recommended with fresh white sourdough bread, softer cheeses such as Camembert or Havarti, Tomme de Savoie, and a glass of blanc de blanc champagne, spicier white wine or rosé.
Paprika and Spicy Paprika:
Served with fresh sourdough white bread, and harder cheeses such as Pecorino, Beaufort, Comte, and Manchego, but can also be a key ingredient in cold or cooked gourmet dishes.
You can try it with a glass of blanc de noir champagne, or a lighter or fuller-bodied red wine to find the perfect harmony.
Of course, the consumption and serving possibilities are endless.
Hogy a legjobb élményt kapd finomságainktól, a csomagolás felbontása után, vagy ha sérül a csomagolás, javasoljuk, hogy hűvös (20°C alatti), száraz és jól szellőző helyen tárold (a páratartalom 65% alatt).
Termékünk természetes és vegyszermentes, ami azt jelenti, hogy egészségesebb és finomabb, de ez azt is jelenti, hogy penészesedés ellen sincs kezelve.
Ha penészt észlelsz, egyszerűen távolítsd el egy száraz, puha ronggyal és továbbra is tárold a terméket az előzőleg ajánlott módon.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a csomagolás megnyitása után súlycsökkenés is előfordulhat.
A Guild of Fine Food (GFF) a világ első számú kézműves és specialty termékeket felügyelő szervezete.
A 2021-es great Taste Awards versenyén, 108 ország több mint 14.000 prémium minőségű, specialty kézműves élelmiszere csapott össze.
Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legrangosabb élelmiszer versenyén a Venison Gusto-t a Cured Meat & Charcuterie füstöltáru kategóriában kiválóra értékelték.
A szabadon tartott állattenyésztésnek számos előnye van az állatjóléten túl.
Az egyik, hogy az állatok életmódjuk miatt csak természetes táplálékot fogyasztanak, ami kiváló minőségű húst eredményez. Valójában a szabadon tartott állatokból származó hús vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, beleértve a B12-t, B6-ot és a vasat.
Ezek az alapvető tápanyagok fontosak a szervezet napi működéséhez, és hozzájárulnak, hogy egészséges és energikusak maradj. Így nem csak támogathatod a humánus tenyésztési gyakorlatokat, hanem a finom és tápláló étkezés minden előnyét is élvezheted!
A vadhús nem csak finom, hanem tápanyagokban is gazdag. Egy átlagos adag vadhús körülbelül 25 gramm fehérjét tartalmaz, ami hasonló a bőr nélküli csirkemellhez.
De ez még nem minden - a vadhús magasabb arányban tartalmaz egészséges, többszörösen telítetlen zsírsavakat, mint az Omega-6 és Omega-3. Ezek az alapvető zsírsavak elengedhetetlenek egy egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez, mivel segítenek csökkenteni a koleszterinszintet és csökkentik a krónikus betegségek kockázatát.
Tehát nem csak ízletes és egyedi étel, hanem számos egészségügyi előnye is van. Ha változtatni szeretnél a fehérjeforrásaidon, próbáld ki a vadhúst - az ízlelőbimbóid és a tested is hálás lesz!
Hétköznapokon 9:00 és 17:00 óra között érsz el minket.
100% biztosított SSL kapcsolat
A "szurkenov" kuponnal 25.000 Ft vásárlás felett 1 db (5.800 Ft érték), 35.000 Ft vásárlás felett 2 db (11.600 Ft érték) Szürkemarha szalámit adunk ajándékba!
Az akció 2023.11.23-ig tart!