Szarvasszalámira harap a Super Bowl sztárfellépője

A világ egyik, ha nem a legnézettebb idei sporteseményére készülnek az Egyesült Államokban, ahol magyar idő szerint hétfő hajnalban az amerikai foci nagydöntőjében igazi sztárparádé várható – a szünetben is. A Super Bowl hagyományos félidei showjában a rap és a hip-hop legendái adnak villámkoncertet. Ki gondolná, hogy Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre, Kendrick Lamar és a hip-hop soul királynője, Mary J Blige közül egy 7 Grammy-díjas zenész odavan a magyar szalámikért!?

Az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője évről-évre a rekordok bűvöletében zajlik. A Super Bowl idei résztvevői, a Cincinnati Bengals és a Los Angeles Rams esetében sincs ez másként. Elég tudnunk, hogy a „bengáli tigrisek” első bajnoki aranygyűrűjüket szeretnék hazavinni Cincinnatiba, a Super Bowl történetében először egymás után kétszer hazai csapat nyerheti a bajnokságot, és vélhetően a meccs alatt elfogyasztott ropogós csirkeszárnyak mennyisége is új csúcsot dönt.

Magyar szemszögből a csirkeszárnyaknál is sokkal érdekesebb, hogy a világ legnézettebb zenei eseményét jelentő félidei koncerten, a Halftime Show-ban olyan sztárfellépőt láthatunk, aki rajong a magyar szalámikért. És ez cseppet sem túlzás. A korszakos rap-legendák – Mary J Blige, Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar és Dr. Dre – közül az utóbbi jól ismeri a hagyományos magyar ízeket. A 7 Grammy-díjjal kitüntetett rapper hagyományához híven nem is rejtette véka alá a véleményét, ami ezúttal nagyon is hízelgő: „Gabor, the venison is f***ing amazing, thank you so much for everything…”

Dr. Dre

Gábor, a szarvas k*rva jó, nagyon köszönök mindent.

Az üzenet Ivánácz Gábornak, a magyar vadhús különlegességeket készítő Venison Gusto alapítójának szólt. A fiatal beremendi vállalkozó közel 20 évig élt külföldön, a 2010-es évek nagy részét pedig luxusjachtokon, komornyikként töltötte. A közel 300 láb hosszú jacht, a Here Comes The Sun fedélzetén hónapról hónapra világsztároknak dolgozott, akik természetesen nem vetették meg a gasztronómiai élvezeteket. Gábor éppen azért fogott bele saját szalámi és kolbász gyártásába, mivel a hazai termékek között nem talált olyan minőségűt, amelyet magyarként büszkén szolgálhatott volna fel a világ leghíresebb embereinek.

A Venison Gusto szalámik, kolbászok és bresaolák viszont kizárólag a legjobb minőségű vadhúsokból, és olyan ridegen tartott hungarikum állatokból készülnek, amelyek szabadon, gyakran nemzeti parkokban élnek. Húsuk nemcsak különlegesen finom, de tiszta és egészséges is.

Mindezt Bill Gates, a Microsoft alapítója és felesége, az egészségtudatosságra különös hangsúlyt fektető Melinda Gates is lelkesen fogadták 2017-ben,

ahogyan Dr. Dre és barátai is imádják a Venison Gusto magyar szalámiját. A rajongók közt van Allen Hughes filmrendező-producer, aki szintén nem fukarkodott a dicséretekkel: „Gabor, the greatest tasting cured meats I’ve ever had in my LIFE! Hands down, you’re an absolute scholar and a gentleman. Love! – Allen Hughes”

„Gábor, ez a legfinomabb érlelt hús, amit VALAHA kóstoltam! Le a kalappal, igazi tudós vagy és úriember. Szeretettel, Allen Hughes.”

Szóval miközben az idei Super Bowl alatt ismét rekordokat dönt majd a csirkeszárnyak fogyasztása Amerikában, ne legyen kétségünk afelől, hogy éppen a Halftime Show színpadán ugrál majd valaki 7 Grammy-vel a tarsolyában, aki inkább egy magyar vadszalámira harapna rá.

Dr. Dre, Allen Hughes, Jimmy Iovine | forrás: HBO
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.