Style Magazin – Venison Gusto a vadhús mennyországa

Venison Gusto szalámik

Rólunk írták! A magyar termék amit Bill Gates is imád!

Sok mindenre büszkék lehetünk mi Magyarok. A C-vitaminra, a helikopterre, a Rubik-kockára, a transzformátorra és még sorolhatnánk. Hazánk már rengeteg maradandó dolgot adott, a világnak és megint találtunk valamit, ami felkeltette a világ figyelmét. A fiatal vállalkozó Ivánácz Gábor, fejébe vette, hogy megalkotja, a legjobb magyar vadtermékeket, és létrehozza fantasztikus termékcsaládját. A világban már csodájára járnak termékeinek, Bill Gates, és Dr Dre illetve még számos híresség fogyasztja a magyar vadhústermékeket. Úgy döntöttünk mi is utána járunk, hiszen Style, nem csak a divatban van, hanem bármiben, ami előremutató, magas színvonalú, és érdemlegese a figyelemre.

Ivánácz Gábor „Mi azt mondjuk magunkról, hogy egy szalámis, kolbászos nemzet vagyunk. De azt vettem észre, hogy igazából nincsenek prémium termékeink. Úgy döntöttem én megcsinálom a legjobbat”

Venison Gusto - Cápák Között

Én mindig is úgy gondoltam, hogy magyar vagyok, Magyarországon vágytam élni, magyar feleséget, magyar gyerekeket szeretnék. Sokan mondták nekem, hogy túl szentimentális vagyok, hiszen a külföldi karrierem, nagyon szépen ívelt felfelé. De valahogy, engem mindig is haza húzott a szívem, és lehet, hogy álmodozó vagyok, de teszek is az álmaimért. Létre hoztam a Venison Gustot, egy szuperprémium bradet, és nagyon büszke vagyok arra, hogy bárhol a világban megjelennek a termékeim, mindenki tudja, ez Magyar termék! Magyar vadhúsok! Magyar szalámik! … mondta el nekünk lelkesen Gábor.

A Venison Gusto története, 2014-ben kezdődött mikor is Gábor, még külföldön élet. Ahogy már sok esetben megesett, fiatalon elhagyta az országot, és elindult szerencsét próbálni a világban. Kalandozásai során rengeteg tapasztalatot gyűjtött össze, és olyan emberekkel, termékekkel találkozhatott, melyekkel itthon kevesen. Angliába élt először, ahol a vendéglátásban helyezkedett el, és mindent az alapoktól kezdett. Az évek alatt kicsiszolta angol tudását, és dolgozott a Chelsea focicsapat cateringjében, éttermekben, majd ahogy egyre több tudást gyűjtött össze, Michelin-csillagos éttermet, és magán-klubbot vezetett. Franciaországban, elvégezte a szakácsiskolát, megfordult a Holland Antillákon, és Dél-Afrikában borászatot tanult. Világjárásának és fejlődésének utolsó állomásai olyan luxusjachtok, voltak, amiről korábban álmodni sem mert volna. Végül egy ilyen jachton felelt a teljes személyzet munkájáért. A hosszú 17 éven át tartó külföldi élet után úgy döntött, végleg hazaköltözik Magyarországra, és saját addigra már felépített termékcsaládjával foglalkozik.

Ivánácz Gábor „Nem véletlenül nyitottuk meg Budapesten a Margit körút 29/a alatt, márkaboltunkat, bemutatótermünket, és figyelünk fokozottan az online értékesítésre. Azt szeretném ha itthon a hazai közönség is hozzájusson ehhez a minőséghez. Én az utat szeretném élvezni, hogy teremtünk, hogy adunk valamit, hogy alkotunk!”

100% Magyar termék! 100% Quality

Sokan nem is sejtik, hogy hazánk a világ egyik legjobb vadászterületének számít. A magyarországi klimatikus körülmények igazán kedvezőek a vadállatok számára, a vadállományunk, is roppant egyedi, és minőségi, ezért a magyar vadhús egész Európában elismert minőségnek örvend. Sajnos a Magyarországon terítékre tett (levadászott állatok) vadhúsok 90% exportra kerül. De szerencsére van egy cég a Venison Gusto, aki meg tudja mutatni termékein keresztül ezt a csúcsminőséget. A tradíció önmagáért beszél, a szarvas-, őz- és vaddisznó a vízibivaly és a magyar szürkemarha is a legősibb magyar állatfajok közé sorolható. Termékeik különleges ízét a nemzeti parkjainkban fellelhető természetes füvek és virágok adják. A Venison Gustonál igazán odafigyelnek és csak a legkiválóbb minőségű húst használják fel. A minőségre pedig Gábor a garancia. Saját maga válogatja ki azokat a jószágokat, amik végül feldolgozásra kerülnek, Ő ellenőrzi és kontrollálja a teljes folyamatot, és természetesen saját receptúrái alapján, amiket hosszú évek kemény munkájával dolgozott ki készülnek a prémium minőségű szalámik, bresaolák, kolbászok. Minden válogatott hús, mikrobiológiai vizsgálatokkal ellenőrzött, felesleges adalékmentes, glutén, és laktózmentes, és egyértelműen egészséges. A Venison Gusto jelenleg 150 partnert szolgál ki, itthon és a határokon túl is. Akár exkluzív egyedi gravírozott fadobozokban is egész Európán belül elérhetőek, és a rendeléstől számított 24 órán belül prezentálni tudják a termékeiket.

Ezek után az sem véletlen, hogy Ivánácz Gáborra és a Venison Gusto termékekre felkapta a fejét a szakma. 2019-ben az Év Fiatal Üzletembere Díjjat nyerte el, számos szaklap lehozta Gábor törekvéseit, és ebben az évben egy roppant megtisztelő elismerésben is részesült. A PRESTIGE AWARDS HUNGARY 2020 / 2021 a legjobb húskészítményeket gyártó vállalkozás díját (Meat Product Company of the Year) adományozta a Venison Gustonak.

Ivánácz Gábor : A minőség mindenek felett

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.