Receptek
Ismerje meg a különleges recepteket, amelyek kizárólag Venison Gusto prémium vadhúsokból készülnek. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!
Pisztráng Filé-Tekercs Mandulával és Vaddisznó Bresaolával
Pisztráng Filé-Tekercs Mandulával és Vaddisznó Bresaolával, Beurre Blanc Mártással, Párolt Spárgával, Fűszerezett Áfonyával – Roman Martsinkevich
Vaddisznó bresaolába tekert füstölt fekete tigrisrák farok
Vaddisznó bresaolába tekert füstölt fekete tigrisrák farok, mártogatóssal – Tóth Márió, Mogyorósi Donát Hozzávalók 0,5 Kg
Forró Osztriga Jeruzsálemi Articsókával és Szarvas Szalámival
Forró Osztriga Jeruzsálemi Articsóka Krémmel és Venison Gusto Special Edition Szarvas Paprikás Szalámival – Roman Martsinkevich
Párolt Körte Szarvas Sonkával és Márványsajttal
Töltött Párolt Körte Venison Gusto Szarvas Sonkával és Márványsajttal – Misu Varga Hozzávalók 1 Vaníliabab 500ml
Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival
Párolt Pisztráng Vaddisznó Paprikás Szalámival és Grillezett Zöldséggel – Misu Varga Hozzávalók 1 Pisztráng Filé 100g
Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Rizottóval
Serpenyőben Sült Lazac Vaddisznó Paprikás Szalámi Pürével és Rizottóval, Zöldséggel tálalva és Venison Gusto Szarvas
Füstölt Szarvas Csokoládé Fondant
Füstölt Szarvas Csokoládé Fondant– Ella Ruxton – 4 személyre Hozzávalók 50g 70% Kakaó Tartalmú, Minőségi Étcsokoládé
Zöldborsó Krémleves Vaddisznó Szalámival, Zsemlemorzsával és Grillezett Libamájjal
Zöldborsó Krémleves Vaddisznó Szalámival, Zsemlemorzsával és Grillezett Libamájjal – Norbert Misley Hozzávalók 500g zöldborsó 50g vaj
Gnocchi Apróra Kockázott Vaddisznó Szalámival, Dióval, Krémes Csalán Mártással
Gnocchi Apróra Kockázott Vaddisznó Szalámival, Dióval, Krémes Csalán Mártással – La Hongroise Hozzávalók A gnocchihoz 200g
Szarvas és Vadgomba Ravioli Paradicsom Szósszal
Szarvas és Vadgomba Ravioli Paradicsom Szósszal– La Hongroise Hozzávalók A raviolihoz Friss Tojásos Tészta 1 Adag
Szarvas Bresaola Sushi
Füstölt Szarvas Bresaolás, Pirított Hagymás, Kápia- és Zöld Paprikás, Zöld Spárgás Sushi Petrezselyemmel és Szarvasgomba
Kecskesajttal Töltött Vaddisznó Bresaola Tekercs Qiche-el
Kecskesajttal Töltött Venison Gusto Vaddisznó Bresaola Tekercs, Vaddisznó Quiche-el, Tormakrémmel, Céklával, Pirított Tökmaggal, Vadalmával, Bazsalikommal
Grillezett szarvasborda szarvas bresaolával és sütőtök krémmel
Grillezett Szarvasborda Nyitott, Petrezselymes Ravioliban, Venison Gusto Special Edition Szarvas Paprika Szalámival, Sütőtök krémmel, Teran Vörösbor