Veres István Chef Úr vezette Babel Budapest célkitűzése a helyi alapanyagok felhasználása nem hagyományos módon, de azokat tisztelve.
Ételeit az erdélyi gyermekkor inspirálja, melynek meghatározó része a széna, csalán vagy éppen zuzmó, bármilyen meglepő is. Ehhez a természetközeli mentalitáshoz illeszkedik a Vaddisznó Bresaolánk, mely a lestyánt, tintahalat és kovászolt karalábét egészíti ki. Az enyhe bükkfa füstöt kapott Bresaolánk még komplexebbé teszi a karalábé szószt, aminek egyik legfontosabb alapanyaga a smen, ami egy két hónapig kék sajttal fermentált vaj.
Bresaolánk különlegessége abban rejlik, hogy vadonban elejtett vaddisznó húsából készül, így nem tartalmaz antibiotikumot és hormont. Eme tulajdonságával tökéletesen passzol a Babel Budapest filozófiájába.

Aki egy felejthetetlen gasztronómiai élményre vágyik, szeretettel ajánljuk figyelmébe Veres István különleges fogásait!