Prémium, füstölt vadhús különlegességek tradicionális, hazai receptek alapján

Az egészséges szalámik és kolbászok titka a tiszta, természetes forrásból származó vadhúsokban és a hagyománytisztelő szemléletben keresendő.

Ismerd meg a Venison Gusto világát!

Tekints be a Venison GuStore kulisszái mögé és nézd meg image filmünket a páratlan Venison Gusto hangulat megismeréséhez.

Tiszta, természetes alapanyagokból

Prémium minőségű termékeinket vadon élő, vagy ridegen tartott állatok húsának hagyományos feldolgozásával készítjük. Természetes életmódjuknak köszönhetően a vadhúsok szintetikus anyagoktól, hormonoktól és antibiotikumoktól mentesek.

Gyógyfüvek

Egészséges ízélmény, adalékanyag-mentesen

A vadhúsok magas telítetlen zsír és vitamintartalma jótékony hatással van a szervezetre, miközben ízfokozóktól, felesleges adalékanyagoktól mentesek. Ízvilágukban visszaköszönnek a vadak természetes táplálékát adó gyógyfüvek és erdei virágok.

Ételérzékenység

Ételérzékenyek is fogyaszthatják

Termékeink mentességet élveznek az egészségre káros összetevőktől, kivétel nélkül glutén- és laktózmentesek. Biztonságos, ízletes és egészségtudatos megoldást nyújtanak egyedi étrendet követők, valamint glutén- és laktózérzékenységgel élők számára is.

Kizárólag magyar, vadon élő, vadászat során elejtett, vagy ridegen tartott állatok húsából készítjük különleges termékeinket.

Közel két évtizedet éltem külföldön, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodva a gasztronómia területén. Vezettem Michelin-csillagos éttermet Londonban, luxus jachtokon családi komornyikként feleltem a minőségi kiszolgálás minden részletéért.

Több kontinens ízvilágát megismerhettem, és meggyőződésemmé vált, hogy a hazai adottságok lehetővé teszik a legmagasabb minőségű élelmiszer előállítását.

Hiszem, hogy a magyar hagyományokat tisztelve és a mai technológia nyújtotta lehetőségeket kihasználva a Venison Gusto egyedi élményt nyújt azoknak, akik megkóstolják kézműves termékeinket.

Ivánácz Gábor, alapító

Vitaminokban gazdag tápanyagforrás

A szabadon tartás egyik előnye, hogy az állatok életmódjuknak köszönhetően csak és kizárólag természetes táplálékot fogyasztanak. Húsuk számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, továbbá kiemelkedő vasforrás is, de megtalálható benne a B12 és B6 vitamin is, amelyek hozzájárulnak a szervezet megfelelő napi működéséhez.

Magas fehérje, alacsony koleszterin

A vadhús összetétele a csupasz, bőr nélküli csirkemellhez hasonlít, egy adagban átlagosan 25 gramm fehérje található. A vadon élő állatok húsa nagyobb arányban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, mint például az Omega-6 és az Omega-3. Ezek bevitele az egészségtudatos táplálkozás kiemelten fontos eleme, hiszen csökkenti a koleszterinszintet és az egyéb krónikus betegségek kockázatát is.

Venison Gusto exkluzív gourmet estek

Legyél részese a Venison Gusto kulináris kalandjainak. Ismerd meg Gourmet estjeinket, amelyek által garantáltan felejthetetlen ízélményben lesz részed!

Vásárlóink visszajelzései a világ minden tájáról

Válassz könnyedén különleges kínálatunkból

Szarvas

A szarvas húsa az őzéhez hasonlóan viszont, szárazabb a vaddisznónál.
Megtalálható benne a rózsabors, fehérbors, fokhagyma karakteressége.

Őz

Az őz húsára jellemző, hogy porhanyósabb a szarvasnál, erősebben érezhető a markáns vadíz. Alacsony zsírtartalommal rendelkezik.

Vaddisznó

Az összes vad közül talán a legmarkánsabb ízű, hiszen a hús egyedi aromáját az erdő cserjéi, füvei, a makkos és az elorozott kukorica adja.

Szürkemarha

A nemzeti parkokból származó  szürkemarha

 íze igazán rendkívülinek tekinthető, félig vadhús és félig marhasteak-re emlékeztető, valódi hungarikum.