Gyűjts egyedi (íz)élményeket idén húsvétra

Az élmények és az értékek összekötnek minket. A Venison Gusto és a Wiking Yacht Club összefogásából most egyedi húsvéti élményt kínálunk: az április 14-ig Venison Gusto szarvas- vagy vaddisznósonkát vásárlók egy órás dunai élményhajózással gazdagodnak a Wiking Yacht Club jóvoltából.

A Margit híd budai lábának tőszomszédságában található a Venison Gusto szalámi bemutatóterme, így ha akarnánk, se tudnánk elfelejteni: a Duna nem szétválasztja, épphogy összeköti Budát és Pestet. Varga Miklós, a Wiking Yacht Club tulajdonosának a Duna ennél is többet, valódi életformát jelent. A hajózás kapocs a múlt és a jelen között, ősi ösztöneink és XXI. századi vágyaink egyesülnek benne: a felfedezés, az új élmények öröme, egyszersmind a minőségi kikapcsolódás iránti vágy.

A húsvéti időszak a Wiking dunai jachtkikötőiben is újjászületést hoz, lassan újraindul a hajós szezon. Az alkalomra különleges, közös promócióval készülünk, miután a húsvéti időszak a Venison Gusto számára is kiemelten fontos. Célunk, hogy a magyar ünnepkört magasabb szintre emeljük és minőséggel töltsük meg: szarvas- és vaddisznósonkáink, hátsó combjaink a magyar hagyományok szerint füstölve, mégis XXI. századi elvárásoknak megfelelően készülnek.

Egészségtudatos, prémium minőségű sonkakülönlegességek tiszta vadhúsból – mesterséges tápok, hormonok, ízfokozók és mesterséges adalékanyagoktól mentesen.

Azok, akik húsvét péntekig, vagyis 2022. április 14-ig vásárolnak szarvas hátsó combot vagy vaddisznósonkát a Venison Gusto Margit körúti üzletében, vagy online a webshopban, 5 személyes, 84 900 forint értékű dunai élményhajózáson vehetnek részt a Wiking Yacht Club felajánlásában. Az idei húsvétra gyűjts egyedi (íz)élményeket és tölts egészségtudatos, minőségi időt azokkal, akik számodra igazán fontosak.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.