Egész estés kulináris kalandok felejthetetlen ízélménnyel

Kis létszámú, exkluzív kóstolóestjeink egy zárt világba nyújtanak betekintést. Ivánácz Gábor két évtizedes kulináris tapasztalatát hozza a Venison Gusto exkluzív Margit körúti bemutatótermébe. Olyan tapasztalatot, amelyet nemcsak egy londoni Michelin-csillagos étterem vezetésével, hanem luxusyachtokon szolgálva, személyi komornyikként szerzett.

Venison Gusto Kulináris Kaland - Gourmet est

Különleges kóstolóestek, különleges alapanyagokkal

A Venison Gusto prémium vadhúsok alapítójának meggyőződése, hogy hungarikumnak tekinthető termékeinek kizárólag csúcsminőségű francia sajtok, különleges vajak, és természetesen a legjobb francia borok lehetnek méltó párja. Az est során így nemcsak a Venison Gusto termékeit kóstoljuk, hanem utazást teszünk egy különleges és páratlan íz-élményekkel teli világba a szezonalitást sem feledve.

Betekintés egy zárt világba

Ivánácz Gábor, az estek házigazdája két évtizedes kulináris tapasztalatát hozza a Venison Gusto exkluzív Margit körúti bemutatótermébe.

Minőség és tudatosság

Kulináris kalandunk nemcsak a különleges, egyedi ízeket keresőknek szól, hanem azoknak is, akik hisznek a minőségi, egészséges táplálkozás fontosságában.

Exkluzív környezetben

A Venison Gusto bemutatótermében vendégeink elegáns környezetben, a kényelmet is szem előtt tartva élvezhetik gourmet estjeinket.

Aktuális kóstolóestek

Venison Gourmet vacsoraest

Gourmet Dinner in English

Maradt még kérdésed? Írj nekünk!

Ha maradt még kérdésed, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon és amint tudunk válaszolunk.

Shopping Cart
Scroll to Top

Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.