Megújul a Venison gourmet vacsoraest 2023-ban!
Az új évet vacsoraestjeink megújításával kezdjük, hogy új és visszatérő vendégeinknek is újdonságokkal szolgálhassunk egész évben.
A vacsoraestek új menetet, új ízeket és élményeket kapnak januárban.
Hamarosan új időpontok is kerülnek a weboldalra, amikor ti is átélhetitek ezeket a kulináris kalandokat a fenséges ízek világába.
Szeretettel várunk!
– Ivánácz Gábor
Kis létszámú, exkluzív kóstolóestjeink egy zárt világba nyújtanak betekintést. Ivánácz Gábor két évtizedes kulináris tapasztalatát hozza a Venison Gusto exkluzív Margit körúti bemutatótermébe. Olyan tapasztalatot, amelyet nemcsak egy londoni Michelin-csillagos étterem vezetésével, hanem luxusyachtokon szolgálva, személyi komornyikként szerzett.

Az est egyedi bor- és ételsora
A Venison Gusto prémium vadhúsok alapítójának meggyőződése, hogy hungarikumnak tekinthető termékeinek kizárólag csúcsminőségű francia sajtok, különleges vajak, és természetesen a legjobb francia borok lehetnek méltó párja. Az est során így nemcsak a Venison Gusto termékeit kóstoljuk, hanem utazást teszünk egy különleges és páratlan íz-élményekkel teli világba a szezonalitást sem feledve.

IGP Charentais - Domaine GARANCILLE Sauvignon Blanc 2019
Szeretjük a mézes illatú, sauvignon-os bodzás illatát. Lendületes, de vastagabb korty jellemzi.
IGP Languedoc - PETITE FRANCAISE Chardonnay 2013
AOP Côtes de Provence - DUMIDY Grenache & Cinsault 2019
IGP Languedoc - TAURUS Cabernet Sauvignon 2016
AOP Saint-Emilion Grand Cru - Château LA ROSE TRIMOULET Merlot & Cabernet Franc 2010
AOP Muscat de Frontignan - 8 Hippocampes Muscat NV10
AZ EST ÉTELSORA
Prémium vadkészítmények


Szarvas bresaola
A legmagasabb lombardiai sztenderdeket követő bresaolánk az egyik legkiválóbb minőségű füstölt hús. A borókabogyó-, babérlevél- és fehérbors pác, valamint a szelíd füstölés összhangja gazdag ízt ad az érlelt szarvashúsnak, amelyet alacsony koleszterinszint- és zsírtartalom jellemez.
Special edition szarvas natúr szalámi
A Special Edition termékcsaláddal újra fűztük a hagyományokat: olyan sertésmentes, gourmet szalámikat készítettünk, amelyekben ridegen tartott vízibivallyal helyettesítjük a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek. A kellemesen selymes jegyek a vízibivaly faggyúnak, a zamatos ízek pedig a szabadon élő szarvas válogatott húsának köszönhetőek – mindez kevés fehér- és rózsaborssal fűszerezve.
100% vizibivaly natúr szalámi
A Venison Gusto termékek kiemelkedően magas hústartalmát ebben a különleges szalámiban vízibivaly esetében élvezhetjük. A szalámi sertés szalonnát nem tartalmaz, a ridegen tartott vízibivaly faggyúnak köszönhetően így határozottan érvényesül a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsának íze. A magyar pirospaprika és a kömény tökéletes kombinációja adja a szalámi testességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.
Szürkemarha natúr szalámi
Évszázados magyar recept alapján készítjük a hungarikumnak számító szürkemarha termékeinket. Az egészséges, ridegen tartott állatok vadéhoz hasonlatos húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium minőségű fűszerek – rózsabors, fehérbors, fokhagyma – zamata még jobban kioldódik. Hagyományos bükkfa füstöléssel, hosszú érleléssel készül.
Szarvas paprikás kolbász
A kolbász, formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek. Szarvas kolbászunk testességét és fűszerességét a világhírű magyar édes nemes pirospaprika adja, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készül. A szarvas húsa, az őzéhez hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja ennek a kolbásznak a különleges, sajátos textúráját.
Vaddisznó paprikás kolbász
Az összes vad közül talán a legmarkánsabb ízvilágú, hiszen a hús egyedi aromáját az erdő cserjéi, füvei, a makk, és az elorozott kukorica adja. Az így élő sörtevad húsa ezért meghatározó arányban tartalmaz a szervezet számára egészséges, többszörösen telítetlen zsírsavakat. A magas zsírtartalomnak köszönhetően a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik benne. Ezen tényezők együttesen eredményezik a vaddisznó kolbász különleges, csak rá jellemző textúráját és összetett, gazdag ízét.



Különleges sajtválogatások

A Venison Gusto-szalámik és prémium kolbászok méltó kísérői Franciaország és Olaszország legjobb sajtjai közül kerülnek ki, mint például:
Cantal | Franciaország egyik legpatinásabb sajtja, amely akkor vált igazán népszerűvé, amikor XIV. Lajos, a Napkirály asztalánál szolgálták fel. A tanyasi, nyers tejből készült francia cheddarból ezúttal a Cantal vieux-t, vagyis a 6 hónaposnál tovább érlelt változatot kóstoljuk.
Pecorino | A parmezán mellett az Olaszország sajtkészítés büszkesége, az egyik legismertebb itáliai sajt. Ezúttal ez pecorino frescót kóstolunk, friss, kevésbé markáns ízjegyekkel.
Reblochon laitier | Puha, rendkívül krémes francia alpesi sajt, amelyet fenyőfa lapokon érlelnek. Pasztörizálatlan tehéntejszínből készül.
Kiegészítők

Különleges sók és vajak
Noirmoutier sókristályos vaj | Magas zsírtartalmú, francia vaj, amelynek ízvilágát és kóstolását roppanós tengeri sókristályok teszik különleges élménnyé
Salt selection | Franciaországi, Hawaii-i és mexikói só- válogatással fűszerezzük a kóstolót
Kovászolt kenyér | A füstölt áruk és prémium sajtok mellé hagyományos, kovászolt kenyeret kínálunk.
Mindezen felül cseresznyefa füstön készítünk elő kenyeret, sajtot és szalámit az este folyamán.
Great Taste Awards

A Gourmet est díjazott termékei
Az est során kóstolt szarvasszalámik és kolbászok 2021-ben nemzetközi díjat nyertek. Az élelmiszeripar BAFTA-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 15 000 termék között összesen 11 begyűjtött csillaggal taroltak a Venison Gusto füstölt vadhúskülönlegességei, amelyre a Great Taste történetében még nem volt példa.
Foglalás és jegyvásárlás
Kulináris kalandunk nemcsak a különleges, egyedi ízeket keresőknek szól, hanem azoknak is, akik hisznek a minőségi, egészséges táplálkozás fontosságában. A Venison Gusto teljes kínálata tartósítószer és adalékanyag mentes, amelyet természetesen vacsoraestjeinken is fenntartunk.
Baráti társaságoknak, valamint üzleti összejövetelek számára lehetőséget biztosítunk zárt gourmet- estek megszervezésére.
Helyszín: Venison GuStore - 1024. Bp. Margit krt. 29/A.
2022. december 09.
Részvétel díja
22.500 Ft / fő
Érkezés
17:45
Kezdés
18:00
Maradt még kérdésed? Írj nekünk!
Ha maradt még kérdésed, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon és amint tudunk válaszolunk.