Gourmet ajándékötletek karácsonyra

Ajándékozni mindig jó, de nem mindig könnyű – még azoknak sem, akik igazán közel állnak hozzánk. 3 karácsonyi ajándékötlet következik, ami biztos sikert arat a gourmet-k karácsonyfája alatt. És persze a terített asztalon is.

A Covid annyi területen nehezíti az életünket, hát miért épp a karácsonyi készülődést könnyítené meg… A plázákban tolongó tömegek idén – ha ez egyáltalán lehetséges – még több kellemetlen pillanatot okoznak. Sorban állás közben a vírus miatt könnyen elfogja az embert a rossz érzés, online letudni a teljes karácsonyi pakkot pedig az a „megúszós” megoldás, ami a legkevésbé sem ünnepi. Nehéz így egyedi, stílusos és személyre szabott ajándékokkal kedveskedni azoknak, akiket szeretünk.

1. Biztonságos keresgélés a szalámi showroomban

Margit körúti bemutatótermünkben, a Venison GuStore-ban nemcsak a kínálatunk exkluzivitására, hanem a biztonságra is fokozottan figyelünk a vírusjárvány második hulláma óta. Miközben prémium szarvas bresaola, vagy éppen kézműves ajándékdoboz kínálatunkat böngészik a vásárlók, az Airvent UV-C FiltAir légsterilizáló készülék a légtisztítás mellett hatékony fertőtlenítést is végez beépített UV-C fénycsöveinek köszönhetően. Így biztonságosan időzhetünk azon morfondírozva, vajon egy fadobozos bresaolának, vagy épp egy hatos szalámi díszdoboznak örülnének-e jobban.

ÁRUÁTVÉTELI SÁV A VENISON GUSTORE ELŐTT

Új áruátvételi sávunknak köszönhetően vásárlóink közvetlenül az üzlet előtt tudnak kényelmesen leparkolni. A mintegy 20 méter hosszú parkolósávra a Margit körúti megállni tilos tábla nem vonatkozik. A Venison GuStore emellett közösségi közlekedéssel a 4-6 villamos Mechwart ligeti megállójától érhető el egy perc sétával.

2. Gondolkozz dobozban

„Think outside the box”, mondja az angol a rendhagyó gondolatokra, a Venison Gusto fadobozai viszont már önmagukban rendhagyóak. Prémium vadszalámijaink (szarvas, őz és vaddisznó), valamint hungarikumaink (szürkemarha és vízibivaly szalámik) ugyanis egyedi válogatásokként, kézzel készített, gravírozott fa dobozban is megvásárolhatóak. A rafiaágyon, elegáns selyempapírral csomagolt dobozok minden gourmet számára stílusos ajándékot jelentenek. Előzetes egyeztetés után, kiegészítő szolgáltatásként a dobozban akár névre szóló üdvözlőlap is elhelyezhető, hogy még személyesebb legyen a meglepetés.

3. Szalámi előfizetés

Az igazán jó karácsonyi ajándékok hosszú távon okoznak örömet, de hogy egy ajándék hosszú távon okozzon meglepetést, az már tényleg ritka. Szalámi előfizetésünket úgy alkottuk meg, hogy megvásárlásával 6 hónapon át kellemes meglepetést szerezhessünk időről-időre. Előfizetést követően futárunk minden hónap első hetében házhoz viszi az ajándékozottnak a Venison Gusto prémium füstölt vadtermékeinek meglepetés csomagját (jelenleg 3-féle előfizetési modell elérhető). Minden csomaghoz ajándékba adunk egy Venison Gusto gravírozott fa díszdobozt.

A Venison Gusto szalámi előfizetés nagyszerű lehetőség, ha egy igazán különleges gourmet-ajándékkal szeretnénk meglepetést okozni, de fogalmunk sincs, vajon a Vízibivaly Csípős Paprikás Szaláminak, vagy talán egy Szarvas Natúr Kolbásznak örülnének-e jobban. A szerencsés megajándékozott számára kiállított ajándékleírás merített papíron kerül nyomtatásra, amely egy szép borítékban elegáns ajándék. Online vásárlás esetén a személyre szabáshoz a fizetési oldalon a “Megjegyzés” mezőben adható meg az ajándékozott neve. A névre szóló ajándékleírást ebben az esetben emailben küldjük el továbbítható, vagy nyomtatható verzióban.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.