Buborék brunch vadszalámikkal a Törley Pezsgőmanufaktúrában

Az emlékezetes, júniusi Buborék brunch második, nyárbúcsúztató felvonása sem telhet el prémium vadszalámik és bresaolák nélkül. Szeptember 19-én jön az ősz legizgalmasabb crossover gasztróeseménye Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúra kertjében.

Az emlékezetes, júniusi Buborék brunch második, nyárbúcsúztató felvonása sem telhet el prémium vadszalámik és bresaolák nélkül. Szeptember 19-én jön az ősz legizgalmasabb crossover gasztróeseménye Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúra kertjében.

Az esemény hivatalos Facebook-oldala.

Nyárbúcsúztató pezsg(őz)és

Remek pezsgők és Budapest legjobb reggelijei pezsdítik fel a hangulatot szeptember közepén a II. Buborék Brunch egész napos villásreggeli fesztiválon. Budafok egyik büszkesége, az 1882-ben alapított Törley Pezsgőgyár kertjében hamisítatlanul hazai, egyszersmind nagyon is mediterrán hangulatban búcsúzunk az idei nyártól. A buborékokért nem kell messzire menni, hiszen az 1882 forintba kerülő belépő mellé jár egy Törley pezsgőspohár, amit a ház legjobb tételeivel tölthetünk meg, hogy igazán könnyű legyen a vasárnap délelőtt.

Hangulatképek az emlékezetes júniusi eseményről

Terítéken a legjobb budapesti reggelizők

A Pezsgőmanufaktúra gyönyörű kertjében igazi piknik hangulat vár minden Budafokra látogatót, hiszen a hat neves budapesti reggeliző – KicsiZso Reggeliző Kávézó, Mokka Cukka, Horizont/Szimply, Alessio, Zërgë/Wömbät, Gentry Coffee&Brunch – mellett a Venison Gusto is valódi brunch-költeményekkel készül, természetesen prémium vadhúsokkal a középpontban. A tűzpiros Berkel látványszeletelőnk árnyékában kétféle reggeli variációval is készülünk Ivánácz Gábor alapító-tulajdonos vezetésével:

1. Pikáns paprikás vízibivaly szalámi, napon szárított paradicsom marmelade kajszibarackkal, szezámolajon pirított dió és római saláta kovászos bagettben

II. Szarvas bresaola, szarvasgombás bivalymozzarellával és 5 éves, érlelt balzsamecetkrém kovászos bagettben

Mediterrán hangulatban

A gasztróélmény a júniusi rendezvényhez hasonlóan ezúttal is a tökéletes helyszínnel lesz teljes, hiszen a Törley műemléképületeit körülvevő gyönyörű, mediterrán hangulatú kertben úgy repülnek az órák, mint a buborékok a pezsgőspohárban. Borongós idő esetén pedig az épület hatalmas árkádjai nyújtanak menedéket, így az időjárás sem gáncsolhat bráncsokat. A belépő a pezsgőspoháron túl a Törley múzeum és látogatóközpont megtekintését, valamint egy vezetett pincesétát is tartalmaz, míg a reggelik kóstolása külön fogyasztásnak számít.

Jegyek és további részletek

Belépőjegyek válthatóak személyesen a Margit körúti Venison GuStore-ban, valamint online a Törley Múzeum weboldalán.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.