Borsonline.hu – Venison Gusto a világ körül

Venison Gusto - Bill Gates

Rólunk írták! Magyar húsokért rajong a sztárvilág – Bill Gates repetázott Gábor sonkájából

Ínycsiklandó magyar sonkákkal, szalámikkal hódítja meg a világot a 38 éves húsmester, Ivánácz Gábor. Egy hajóúton a világ leggazdagabb embe­rével is megismerkedett, Bill Gates elégedetten lakmározott egy 10 hétig érlelt szarvassonkából.

Egy Baranya megyei községben, Beremenden született Ivánácz Gábor, a 38 éves férfi mostanra elmondhatja magáról, hogy bejárta a világot, és különleges hústermékeiért igazi világsztárok epedeznek.

– 16 évesként lettem a ma­gam ura, és vágtam neki a nagyvilágnak. Dél-Afrikától kezdve Londonon át a Holland Antillákig mindenhol megfordultam. Minden érdekelt, ami gasztronómia. Franciaországban letettem a szakácsvizsgát, dolgoztam olyan luxusjachtokon, amiről korábban álmodni sem mertem volna. Ahhoz is volt szerencsém, hogy egy Mi­chelin-csillagos éttermet vezessek – mondta a Borsnak Gábor, aki végül arra az elhatározásra jutott, hogy kialakítja a saját ízvilágát, amelyet prémium hústermékek formájában prezentál az ínyencek számára.

– A mai napig azt vallom: ve­gyünk kevesebbet, de az minőségi legyen. Hosszú éveket dolgoztam azon, hogy megtaláljam a megfelelő ízeket, és úgy vélem, hogy aki megkóstolja a termékeimet, nem fog bennük csalódni – mondja a Venison Gusto tulajdonosa.

Gábor 31 különböző luxusterméket kínál, szalámikat, sonkákat, kolbászokat, amelyeknek egészen különleges az alapanyaga is, hiszen vaddisznó, őz, szarvas, vízi bivaly és szürke marha szerepel az összetevők között. Az úgynevezett bresaolák közül a szarvas a legjobb. Ez a sonkakülönlegesség 10 hét érlelés után lesz tökéletes.
Gábor az évek során rengeteg hírességgel találkozott a különböző luxushajókon.

– 2017-ben megismertem a Microsoft vezérét, Bill Gatest, aki egy rendkívül kedves figura. Egy luxusjachton találkoztunk a Karib-szigeteknél. Reggelire szarvas bresaolát ajánlottam nekik, ami ugye egy hosszan érlelt, szuperül fű­szerezett sonka. Kíváncsiak voltak rá, magam szolgáltam fel nekik. Pár nap múlva már kerestek a feleségével, hogy kellene még belőle, mert nagyon ízlik nekik. Egy referenciát is írt ne­kem, amiért nagyon hálásak voltunk.

Azonban ez még nem minden: Amerika egyik leghíresebb rapperéhez, Dr. Dréhez is volt szerencséje, aki a családjával 2 hetet töltött egy hajón.

– Felvágottakat és sonkát szerettek volna enni, de igazán a Spacial additions szarvasszalámi jött be nekik. Annyira, hogy a mai napig is rendelnek tőlünk külföldre! Rendkívül közvetlenek, egy élmény volt velük megismerkedni – mondta Gábor, aki pályafutása során többek között Allen Hughes producerrel, Fred Wreck zenei rendezővel és a Chelsea futballcsapat egykori kőkemény védőjével, John Terryvel is megismerkedett.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.