Blog

Különleges hírek és érdekességek a Venison Gusto háza tájáról

Sok száz szalámi-előfizetés – beszélgetés Mátrahegyi Péterrel

A szolnoki Hatás Reklámstúdió tulajdonosaként Mátrahegyi Péter pontosan tudja, hogy manapság a jó bornak is szüksége van márkaazonos, modern cégérre. A bizalom pedig mindennek az alapja, főként akkor, ha a havonta érkező (szalámi)csomag tartalma ismeretlen. A reklámszakemberrel, a Venison Gusto első szalámi-előfizetőinek egyikével kellemes és kellemetlen meglepetésekről, élelmiszerminőségről és tudatosságról beszélgettünk.

Tovább olvasom »

Vaddisznó sonka a MICE Business Day-en

Közel félezer résztvevővel a megújult Hungexpo kongresszusi központjában tartották az idei MICE Business Day-t. Az üzleti, konferencia-, inszentív- és kiállítás-turizmus, vagyis a MICE szektor piaci szereplőinek egyedülálló hazai rendezvényén a Venison Gusto vadszalámiknak is főszerep jutott az élménytérben.

Tovább olvasom »

Taroltak a vadszalámik az élelmiszeripar BAFTA-ján

Közzétette idei díjazottjainak listáját a világ első számú kézműves és specialty termékeket felügyelő szervezete, az angol Guild of Fine Food (GFF), amelyre a világ 108 országából delegáltak prémium minőségű, kézműves élelmiszereket. Az élelmiszeripar BAFTA-díjának is nevezett Great Taste Awards-on közel 15 000 termék között 88 magyart díjaztak az angol szakértők. Összesen 11 begyűjtött csillaggal taroltak az idén első alkalommal versenyző Venison Gusto füstölt vadhúskülönlegességei, amelyre a Great Taste történetében még nem volt példa.

Tovább olvasom »

Kedvezményekkel támogatja a Venison Gusto a vadhúsfogyasztást

„Ízvadászatra fel! Terítéken a vadhúsok.” szlogennel indított népszerűsítési kampányt a vadhúsfogyasztásért az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum. Az egészségtudatos kezdeményezéshez a magyar prémium vadszalámik és -kolbászok szakértője, a Venison Gusto is csatlakozott: a budapesti Vadászati Világkiállítás végéig, azaz négy héten át 50 százalékos kedvezménnyel kínálja kiválasztott termékeit, hogy minél többen merülhessenek el az egészséges ízélményekben.

Tovább olvasom »
Shopping Cart
Scroll to Top

Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.