Blog

Különleges hírek és érdekességek a Venison Gusto háza tájáról

Gyűjts egyedi (íz)élményeket idén húsvétra

Az élmények és az értékek összekötnek minket. A Venison Gusto és a Wiking Yacht Club összefogásából most egyedi húsvéti élményt kínálunk: az április 14-ig Venison Gusto szarvas- vagy vaddisznósonkát vásárlók egy órás dunai élményhajózással gazdagodnak a Wiking Yacht Club jóvoltából.

Tovább olvasom »

Szarvasszalámira harap a Super Bowl sztárfellépője

A világ egyik, ha nem a legnézettebb idei sporteseményére készülnek az Egyesült Államokban, ahol magyar idő szerint hétfő hajnalban az amerikai foci nagydöntőjében igazi sztárparádé várható – a szünetben is. A Super Bowl hagyományos félidei showjában a rap és a hip-hop legendái adnak villámkoncertet. Ki gondolná, hogy Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre, Kendrick Lamar és a hip-hop soul királynője, Mary J Blige közül egy 7 Grammy-díjas zenész odavan a magyar szalámikért!?

Tovább olvasom »

Fókuszban a szürkemarha, és az újévi fogadalmak

Aligha van népszerűbb újévi fogadalom, mint az egészséges életmód és a „bikini body” célkeresztbe állítása. Az újévi fogadalmakkal születnek viszont az év első füllentései is, hiszen a sportos életmód, egészséges táplálkozás, minőségi pihenés Bermuda-háromszögében könnyű elveszni. Hogy segíthet ebben éppen a szürkemarha…?

Tovább olvasom »

Gourmet ajándékötletek karácsonyra

Ajándékozni mindig jó, de nem mindig könnyű – még azoknak sem, akik igazán közel állnak hozzánk. 3 karácsonyi ajándékötlet következik, ami biztos sikert arat a gourmet-k karácsonyfája alatt. És persze a terített asztalon is.

Tovább olvasom »

Sok száz szalámi-előfizetés – beszélgetés Mátrahegyi Péterrel

A szolnoki Hatás Reklámstúdió tulajdonosaként Mátrahegyi Péter pontosan tudja, hogy manapság a jó bornak is szüksége van márkaazonos, modern cégérre. A bizalom pedig mindennek az alapja, főként akkor, ha a havonta érkező (szalámi)csomag tartalma ismeretlen. A reklámszakemberrel, a Venison Gusto első szalámi-előfizetőinek egyikével kellemes és kellemetlen meglepetésekről, élelmiszerminőségről és tudatosságról beszélgettünk.

Tovább olvasom »

Vaddisznó sonka a MICE Business Day-en

Közel félezer résztvevővel a megújult Hungexpo kongresszusi központjában tartották az idei MICE Business Day-t. Az üzleti, konferencia-, inszentív- és kiállítás-turizmus, vagyis a MICE szektor piaci szereplőinek egyedülálló hazai rendezvényén a Venison Gusto vadszalámiknak is főszerep jutott az élménytérben.

Tovább olvasom »

Taroltak a vadszalámik az élelmiszeripar BAFTA-ján

Közzétette idei díjazottjainak listáját a világ első számú kézműves és specialty termékeket felügyelő szervezete, az angol Guild of Fine Food (GFF), amelyre a világ 108 országából delegáltak prémium minőségű, kézműves élelmiszereket. Az élelmiszeripar BAFTA-díjának is nevezett Great Taste Awards-on közel 15 000 termék között 88 magyart díjaztak az angol szakértők. Összesen 11 begyűjtött csillaggal taroltak az idén első alkalommal versenyző Venison Gusto füstölt vadhúskülönlegességei, amelyre a Great Taste történetében még nem volt példa.

Tovább olvasom »

Kedvezményekkel támogatja a Venison Gusto a vadhúsfogyasztást

„Ízvadászatra fel! Terítéken a vadhúsok.” szlogennel indított népszerűsítési kampányt a vadhúsfogyasztásért az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum. Az egészségtudatos kezdeményezéshez a magyar prémium vadszalámik és -kolbászok szakértője, a Venison Gusto is csatlakozott: a budapesti Vadászati Világkiállítás végéig, azaz négy héten át 50 százalékos kedvezménnyel kínálja kiválasztott termékeit, hogy minél többen merülhessenek el az egészséges ízélményekben.

Tovább olvasom »
0
  0
  Kosár
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top