Agra – Szlovénia

Agra - Szlovénia

Idén augusztusban először vettünk részt az immáron 56. alkalommal megrendezett AGRA-n, a Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásáron, Gornja Radgonában. A 32 résztvevő ország közt Szlovénia partner országa idén Macedónia volt és vendégként Ausztria, Horvátország, Lengyelország, India és Magyarország is képviselte magát.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház jóvoltából kaptunk mi is helyet a Magyarországi standok közt, ahol lehetőségünk nyílt több mint 120.000 látogató előtt promotálni termékeink. Augusztus 25-étől 30-áig folyamatosan kóstolókat tartottunk a látogatóknak, akik nagy örömmel ízlelték végig az egyedi, vadhúsokból készült termékeink.

A Sertésmentes Szarvas Szalámik és a 100% Vízibivaly Paprikás Szalámi mellett óriási kedvence volt mindenkinek a fél évig érlelt, egész csonton lévő Vaddisznó Bresaolánk.
A bükkfa füstöt kapott Vaddisznó comb rengeteg szemlélőt és érdeklődött csalogatott pultunkhoz, ahonnan mindenki elégedetten távozott.

Nem meglepő, hiszen glutén- és laktózmentes termékünk a vadonban elejtett Vaddisznó húsából készült.

Nagyon megtisztelő volt számunkra, hogy részt vehettünk ezen a meglehetősen jelentős, Szlovén vásáron, reméljük jövőre ugyanott találkozunk minden kedves vásárlóval!

Shopping Cart
Scroll to Top

Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.