A Dubaji Világkiállításon is kelendők a Venison vadszalámik

Közel egy hónappal ezelőtt nyitott meg az idei év egyik legjobban várt globális eseménye, a Dubaji Világkiállítás. Nemcsak az impozáns, egyedi faszerkezet vonzza a látogatókat a Magyar Pavilonba, hanem a kiemelkedő gasztronómiai kínálat is – amelyben a Venison Gusto vadtermékei is helyet érdemelnek.

A koronavírus-járvány miatt hivatalosan ma is Dubai Expo 2020 néven jegyzett világesemény 2021. október elsején nyitotta meg kapuit, hogy a várakozásoknak megfelelően a következő hat hónapban mintegy 25 millió látogatót fogadhasson az Egyesült Arab Emirátusokban. A kultúra, az összefogás és az innováció ünnepének célja, hogy maradandó örökséget hagyjon az eseményt követően is – a Magyar Pavilon pedig minden kétséget kizáróan ilyen jellemzőkkel bír.

Magyarország a Makovecz Imre Alapítvány által fémjelzett, letisztult faszerkezetének köszönhetően önmagában különleges pavilonnal képviselteti magát a világkiállításon, amelyet három fő gondolat tematizál: fenntarthatóság, mobilitás és lehetőség. Bár hazánk pavilonja a mobilitás körzetben kapott helyet, kiállításunk elsősorban a legfontosabb és legféltettebb természeti kincsünkről, a vízről szól – így a fenntarthatósághoz is szorosan kapcsolódik.

A pavilon gasztronómiai kínálatában a megszokott magyar ízek újragondolt formában – egyben a legmagasabb minőségben – jelennek meg, illeszkedve a Dubaji Világkiállítás újító szellemiségéhez. Az első hónap tapasztalatai alapján az ajándékshopban 250 vásárló fordul meg naponta, míg a Magyar Turisztikai Ügynökség tájékoztatása szerint a 26 fő befogadására alkalmas magyar étterem vendégszáma messze meghaladja a várakozásokat (ebéd és vacsoraidőben háromszor is megtelik).

A legkiválóbb magyar kézműves manufaktúrák egyedi termékei-, és a bisztró ételsorának alapanyagai között egyaránt megtalálhatóak a Venison Gusto vadtermékei. A szarvas bresaola és special edition vadszalámik tökéletesen illeszkednek a világkiállítás, egyben a Magyar Pavilon szellemiségébe: nemcsak tiszta, természetes, és fenntartható (!) forrásból származó alapanyagok jellemzik őket, hanem hagyománytisztelő szemlélet és XXI. századi technológia is. A special edition termékek ráadásul nem tartalmaznak sertéshúst, így tisztelik a világkiállítás házigazdájának vallási előírásait.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.