25 százalékos kedvezmény delikát különlegességeinkre

A februári fásultság legjobb ellenszere, ha új ízélményeket, különlegességeket fedezünk fel. Tavaszváró promóciónkkal olyan gourmet kalandokra csábítunk, ami garantáltan kiragad a szürkeségből.

Margit körúti szalámi bemutatótermünk, a Venison GuStore éppen egy éve került fel a Forbes magazin nagy delikátlistájára. “Te is a minőségben hiszel? És Budapest minden jó delikáteszét ismered?” – hangzott Bánlaki D. Stella főmunkatárs felütése, és ma is büszkeséggel tölt el minket, hogy bekerültünk a válogatásba. Pláne, hogy a kínálatunk azóta olyan gourmet különlegességekkel bővült, amik bármelyik vadszalámink remek esti partnerei lehetnek.

Szalámi pultunkkal szemben immár francia vagy éppen olasz sajt- és vajkülönlegességek közül (is) válogathattok, míg a Venison GuStore falán elhelyezett szalámidobozok további delikát termékeket rejtenek. Merülj el az eredetvédett, régiós tanúsítványokkal büszkélkedő balzsamecetek (Modenai, sárgabarackos vagy maracuya-pépes? Ugye, hogy nem könnyű választás…), a Bella Italia kézzel készített umbriai tésztái, vagy éppen a magyar kézműves chutney-k és a francia pástétomok világában.

Ha elbizonytalanodnál, hogy a roppanós szicíliai Nocellara olívát vagy éppen a hatalmas apuliai Bella di Cerignolát válaszd-e, eladóink örömmel segítenek eligazodni, vagy éppen összeválogatni egy hamisítatlan gourmet este kötelező kellékeit. Ha másokat szeretnél meglepni az (íz)élménnyel, lehetőséged van elegáns, gravírozott fa szalámidobozainkat is megtölteni delikát termékeinkkel, hogy a külcsín és a belbecs egyaránt prémium legyen.

A Venison GuStore minden delikát termékére a készlet erejéig

25 százalék kedvezményt kínálunk tavaszváró promóciónk keretében.

Venison GuStore

1024 Budapest, Margit körút 29/A.

Hétfő-kedd: 10:00-17:00

Szerda-csütörtök: 10:00-19:00

Péntek: 10:00-17:00

Szombat: 10:00-16:00

Parkolás közvetlenül az üzlet előtt kialakított áruátvételi sávban, amelyre a a Margit körúti megállni tilos tábla nem vonatkozik.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.