20% Bocuse d’Or-kedvezmény minden szalámira és kolbászra

Hat évvel az első hazai Bocuse d’Or Europe után, mától ismét Budapest ad otthont a világ legrangosabb szakácsversenye európai döntőjének, amelyre a Venison Gusto saját kiállítói standdal, és 20% villámkedvezménnyel készült.

A világ legrangosabbnak számító szakácsversenyének, a Bocuse d’Or európai döntőjének Budapest először 2016-ban adott otthont. Széll Tamás csapatának magyar sikere akkor nagy lökést jelentett a hazai gasztronómiának, hiszen ezen a megmérettetésen Európa legjobb séfjei mérik össze tudásukat. A Venison Gusto filozófiája megegyezik a Bocuse d’Or-éval: Európai szinten is kiemelkedő minőséget nyújtani – minden egyes nap.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2022-ben ismét a HUNGEXPO-n, a Sirha Budapest 24 fős zsűrije előtt dől el, hogy kik képviselik majd Európát a lyoni világdöntőn. A versenyzőknek ez alkalommal is 5 óra 35 perc áll majd rendelkezésükre, mi viszont a Sirha 3 napja alatt várjuk a vadhúsok és az egészségtudatos táplálkozás kedvelőit az A pavilonban. Míg a magyar csapat a nemzetközi zsűri előtt bizonyítja tehetségét, a Venison Gusto 20 százalékos villámkedvezménnyel kedveskedik a webshopban vásárlóknak.

Minden kolbász és szalámi, valamint a húsvéti meglepetésnek is kitűnő szalámis vagy kolbászos exkluzív fadoboz 20% kedvezménnyel vásárolható meg 2022. március 24-ig, a Bocuse d’Or és a Sirha Budapest zárónapjáig.

A termékekről részletes tájékoztatás a webshopban
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVásárlás
   Szállítási díj kiszámítása
   Felhasználom a kupont
   Scroll to Top

   Exkluzív recept-gyűjteményünk Rád vár!

   Iratkozz fel hírlevelünkre, és e-mailben elküldjük Neked a Venison Gusto elektronikus receptgyűjteményét.